Η Google απαντά στην πρόκληση του iPhone 6s | Epirus World

Η Google απαντά στην πρόκληση του iPhone 6s

Οι νέες συσκευές iPhones κυκλοφορούν στις πρώτες αγορές στις 25 Σεπτεμβρίου, εντείνοντας τον ανταγωνισμό με το αντίπαλο δέος του Android.
Τέσσερις μέρες αργότερα, η Google έρχεται να απαντήσει στην πρόκληση αυτή, καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται να δείξει τη νεότερη συσκευή της που θα τρέχει την τελευταία έκδοση του Android.
Ο λόγος για τα περίφημα Nexus που παραδοσιακά έρχονται και σε tablet και τρέχουν την τελευταία και «καθαρή» έκδοση Android. Τα Nexus έχουν κερδίσει τη φήμη συσκευών με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και σχετική χαμηλή τιμή.
Σήμερα βρισκόμαστε στην 6η γενιά Nexus και στις 29 Σεπτεμβρίου η Google θα ανακοινώσει τον διάδοχο, για τον οποίο έχουν κυκλοφορήσει φυσικά ουκ ολίγες φήμες. Ας δούμε λοιπόν τι περιλαμβάνει η επόμενη γενιά της συσκευής, σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί:
Αρχικά, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, η Google είναι πιθανό να ανακοινώσει ταυτόχρονα δύο συσκευές Nexus, εκ των οποίων η μία θα είναι και η ναυαρχίδα.
Η μία θα κατασκευάζεται από την LG η οποία είχε συνεργαστεί με την εταιρεία για τα Nexus 4 και 5. Η έκδοση αυτή έχει την κωδική ονομασία LG Angler, αν και πιθανότατα να λέγεται Nexus 5X. Λίγα είναι γνωστά για τη συσκευή, ενώ προβλέπεται να έχει οθόνη 5,2 ινστών. Φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει δείχνουν μια συσκευή με μεγάλο φακό κάμερας και φλας.google3
Το Nexus 5X πιστεύεται πως θα εξοπλίζεται με 6πύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808 και μπαταρία 2.700mAh.
Η δεύτερη συσκευή θα ονομάζεται Nexus 6P και οι φήμες θέλουν πίσω από την κατασκευή του να βρίσκεται η κινεζική Huawei. Η συσκευή αναμένεται να έχει οθόνη με 5,7 ιντσών qHD ανάλυσης 2.560x1.440 pixels και μεταλλικό σώμα.google2
Ισχυρότερη η δεύτερη συσκευή, πιστεύεται πως θα έχει μπαταρία 3,500mAh, ενώ επεξεργαστής θα είναι είτε ένας Snapdragon 820 ή ένας 810. Θα διαθέτει οπίσθια κάμερα 13 megapixel και εμπρόσθια 8 megapixel, 3GB μνήμη RAM και χώρο αποθήκευσης στα 32GB.
Φήμες θέλουν και τις δύο συσκευές να φιλοξενούν διπλά ηχεία, θύρα USB Type-C και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.google1
google4
Η πρόσκληση της Google για την παρουσίαση στις 29 Σεπτεμβρίου.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου