Ο Βαρουφάκης πήγε στο Eurogroup χωρίς το φάκελο των ελληνικών θέσεων | Epirus World

Ο Βαρουφάκης πήγε στο Eurogroup χωρίς το φάκελο των ελληνικών θέσεων

Χωρίς τα χαρτιά που περιείχαν τις ελληνικές θέσεις προσήλθε στο Eurogroup της Ρίγας ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο «Μικροοικονομικός» στα Νέα.
Το ευτράπελο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ διαπίστωσε φτάνοντας ότι του έλειπε ο φάκελος της διαπραγμάτευσης, δηλαδή, ο φάκελος που περιείχε τις ελληνικές θέσεις που θα μετέφερε στους ομολόγους τους.
Τότε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ δόθηκε εντολή στο υπουργείο Οικονομικών να σταλεί αμέσως στην Λετονία. Ωστόσο, ο υπουργός Οικονομικών ενημερώθηκε ότι «θέλει τρεις μέρες με το ταχυδρομείο και στον προϋπολογισμό έχουν κοπεί τα κονδύλια για ταχυμεταφορές. Για να πάρουμε το ΟΚ για έκτακτη ταχυμεταφορά απαιτούνται επίσης τρεις μέρες».
Αντίγραφο του φακέλου δεν υπήρχε σε κανέναν υπολογιστή και έτσι ήταν δύσκολο να σταλεί ακόμα και με e-mail, ενώ η λύση βρέθηκε όταν κάποιος από το υπουργείο βρήκε έναν γνωστό στα ΕΛΤΑ και με 168 ευρώ κατάφερε και έστειλε το φάκελο στη Ρίγα.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου