«Πόρτα» Βενγκέρ σε Μαρσιάλ | Epirus World

«Πόρτα» Βενγκέρ σε Μαρσιάλ

Την ώρα που ο Ολιβιέ Ζιρού έχει πετύχει δυο γκολ σε πέντε παιχνίδια με την Άρσεναλ, ο Αντονί Μαρσιάλ κάνει όργια με τη Γιουνάιτεντ, σκοράροντας κατά ριπάς, έχοντας πετύχει τρία γκολ σε δύο μόλις παιχνίδια.
Ενώ λοιπόν οι οπαδοί των «κανονιέρηδων» γκρινιάζουν για τον Βενγκέρ, ο Αλσατός έρχεται με δηλώσεις του να ρίξει αλάτι στις ανοικτές πληγές των οπαδών του λονδρέζικου συλλόγου.
Ο λόγος; Ότι έριξε «πόρτα» στον ταλαντούχο Αντονί Μαρσιάλ, από τη στιγμή που στην ομάδα υπήρχε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Τζόελ Κάμπελ, που φεύγει συνεχώς... δανεικός.
Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Αρσέν Βενγκέρ, παρακολουθεί εκτενώς το γαλλικό πρωτάθλημα και βάζει στο μικροσκόπιο του αρκετούς νεαρούς, ένας από τους οποίους ήταν και ο Μαρσιάλ, τον οποίο είχε εντοπίσει εδώ και καιρό ο τεχνικός της Άρσεναλ.
Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δημοσιογράφους, η Άρσεναλ δεν κινήθηκε για την απόκτηση του παίχτη, από τη στιγμή που στην ίδια θέση στην ομάδα υπάρχουν οι Σάντσες, Τσαμπερλέιν και Κάμπελ.
«Τον ξέρω (σ.σ. τον Μαρσιάλ), από παιδί. Είναι εξαιρετικός παίκτης και είναι πολλά περισσότερα από εξτρέμ. Όμως παίζει σε μια θέση που εμείς έχουμε τον Σάντσες, τον Τσαμπερλέιν και τον Κάμπελ» δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός.
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου