Θεοχαρόπουλος: Δεν είχαμε ποτέ πρόταση από τον Τσίπρα | Epirus World

Θεοχαρόπουλος: Δεν είχαμε ποτέ πρόταση από τον Τσίπρα

«Τηλεφώνησα στον κ. Τσίπρα την Κυριακή το βράδυ όπου τον συνεχάρη για το εκλογικό αποτέλεσμα, του ευχήθηκα κάθε επιτυχία στο έργο του. Όταν τηλεφωνηθήκαμε είχε ήδη βγει με τον κ. Καμμένο και είχαν ανακοινώσει ότι προχωρούν μαζί στη διακυβέρνηση του τόπου, είχε κάνει δηλαδή τις επιλογές του στη σχετική διαδικασία, συνεπώς τέτοιο θέμα και τέτοια πρόταση δεν μου έγινε από την πλευρά του κ. Τσίπρα», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας σήμερα στον Real FM.
Στην επισήμανση αν έγινε παρόμοια πρόταση στην κ. Γεννηματά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε: «Ούτε στην κ. Γεννηματά όπως μου είπε. Δεν έγινε τέτοια πρόταση ούτε στην κα. Γεννηματά η οποία είχε επικοινωνήσει με τον κ. Τσίπρα ακριβώς πριν. Έχουμε ακριβώς την ίδια στάση με την κα. Γεννηματά σε αυτό το θέμα, το θέμα της διακυβέρνησης του τόπου και μάλιστα το έχουμε τοποθετήσει με δημόσιες δηλώσεις μας τόσο το βράδυ των εκλογών όσο και την επόμενη ημέρα».
«Δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θέλουμε μία ευρεία διακυβέρνηση του τόπου, μία κυβέρνηση με όσο περισσότερες φιλοευρωπαϊκές, μεταρρυθμιστικές και προοδευτικές δυνάμεις. Είναι φανερό ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε να έχει την ίδια κυβέρνηση με την προηγούμενη περίοδο, συνεπώς αυτό δεν το ήθελε, δεν το επιδίωξε και εμείς θα ασκήσουμε εποικοδομητική προγραμματική αντιπολίτευση», συμπλήρωσε.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου