«Ετοιμοπόλεμος» ο Πατούλης για την ηγεσία της ΝΔ | Epirus World

«Ετοιμοπόλεμος» ο Πατούλης για την ηγεσία της ΝΔ

Είμαστε ετοιμοπόλεμοι κι έτοιμοι να κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση χρειαστεί μέχρι τη Παρασκευή, δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στον Βήμα FM για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ.
Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης ανέφερε για το θέμα: «Ό,τι νεότερο υπάρξει, θα το ανακοινώσουμε στα επόμενα 24ωρα. Η διάθεσή μας όμως, είναι να μην είμαστε παντού μπροστά εμείς. Να υπάρχουν ικανοί, να το κάνουν μέσα από μια διαδικασία που να μας πουν τι έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα, πού έχουν δουλέψει, τι έχουν πετύχει και να μας δείξουν και τα θετικά τους πρόσημα. Πάντως, δεν σας κρύβω ότι η αυτοδιοίκηση κι όχι μόνο και η επιστημονική κοινότητα, την οποία θητεύομε, πιέζουν προς μια κατεύθυνση συμμετοχής. Όταν σε αυτή την παράταξη υπάρχουν βαριά ονόματα, όπως του Κωνσταντίνου Καραμανλή κι άλλων εκλεκτών αρχηγών, δεν μπορεί να την ευτελίζει κανείς με ονοματολογίες που ακούγονται, δεξιά κι αριστερά. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θέλουμε να ακούσουμε την άποψη του μέχρι σήμερα προέδρου της ΝΔ που δεν έχει εκφραστεί επίσημα. Πάντως, για οποιεσδήποτε άλλες εξελίξεις, είμαστε ετοιμοπόλεμοι κι έτοιμοι να κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση χρειαστεί μέχρι τη Παρασκευή. Ακριβώς (παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητας)».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου