Ένα ακόμη παιδί για τους Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ | Epirus World

Ένα ακόμη παιδί για τους Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ

Δημοσιεύματα θέλουν τους Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ, να προχωρούν στην υιοθεσία ένος ακόμη παιδιού από τη Συρία. Η πολυμελής διάσημη οικογένεια, επιθυμεί να μεγαλώσει κι άλλο, χάρη στις ευαισθησίες της 40χρονης σταρ αναφορικά με το δράμα των προσφύγων.
Ήδη, όπως αναφέρει το RadarOnline και αναπαράγουν όλα σχεδόν τα lifestyle μέσα, η χολιγουντιανή ηθοποιός έχει έρθει σε επαφή με τρία αδέλφια, ο πατέρας των οποίων κρατείται ενώ η μητέρα τους σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών.
Οι Αντζελίνα και Μπραντ, έχουν ήδη έξι παιδιά: τρία βιολογικά-την 8χρονη Shiloh, και τα δίδυμα Knox και Vivienne, έξι ετών και άλλα τρία υιοθετημένα, τον 13χρονο Maddox, τον 11χρονο Pax και την 10χρονη Zahara. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ηθοποιός που είναι ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, φέρεται να διαφώνησε με τον Πιτ όταν του ανακοίνωσε την επιθυμία της για την υιοθεσία και των τριών αδελφών. Ο 51χρονος ηθοποιός, εξέφρασε τις ανησυχίες του λέγοντας ότι αυτό ίσως θα διατάρασσε την ισορροπία της οικογένειάς τους.
«Από τα έξι παιδιά, στα εννιά είναι υπερβολή και ο Μπραντ εξέφρασε την ανησυχία για το ποια θα είναι η επίπτωση στα άλλα τους παιδιά. Αλλά η Αντζελίνα, επέμενε αν και ήξερε ότι όλο αυτό τελικά δεν θα λειτουργούσε. Έτσι, συμβιβάστηκαν στο να υιοθετήσουν μόνο ένα», ανέφερε πηγή στο RadarOnline.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου