Το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο | Epirus World

Το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο

Είναι ξενοδοχείο αλλά δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Εξωτερικά φαίνεται να είναι ένα συνηθισμένο κτήριο αλλά το όνομά του, «Hotel Not Hotel», δίνει το στίγμα πως αυτά που βλέπει κανείς μέσα δεν θα είναι συνηθισμένα. Και πράγματι έτσι είναι. Το εν λόγω ξενοδοχείο διεκδικεί τον τίτλο του πιο παράξενου στον κόσμο.
Το κάθε ένα από τα 15 δωμάτιά του είναι μοναδικό, «έργο τέχνης» το χαρακτηρίζει η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν στο δωμάτιο με βαγόνι του τραμ, στο δωμάτιο που είναι κρυμμένο πίσω από μία βιβλιοθήκη ή ακόμα και σε δωμάτιο πάνω σε σκάλα που θυμίζει φωλιά πουλιού!
Ένα άλλο από τα δωμάτιά του λέγεται «Crisis Free Zone» και οι φιλοξενούμενοι θα κοιμηθούν σε κρεβάτια κάτω από αψίδες σκαλισμένες σε ξύλο που κατά μακριά το κακό πνεύμα.
Πολλά από τα διακοσμητικά στοιχεία του ξενοδοχείου είναι και κρυφά παράθυρα ενώ το μπαρ του ξενοδοχείου ονομάζεται… Kevin Bacon.
Το μοναδικό ξενοδοχείο βρίσκεται στο Άμστερνταμ και σχεδιάστηκε από τους Collaboration-O, νεαρούς σχεδιαστές από την Eidhoven Design Academy και τον Ολλανδό σχεδιαστή Arno Coenen και τον συνεργάτη του IRIS.
Μια βραδιά σε ένα από τα μοναδικά και παράξενα δωμάτια του ξενοδοχείου κοστίζει περίπου 70 ευρώ ενώ ο χώρος διατίθεται προς ενοικίαση και για εκδηλώσεις.
roomsa7roomsa6roomsa5roomsa4roomsa3roomsa2roomsa1
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου