Κόνσολας: Λύση ενότητας ο Μεϊμαράκης | Epirus World

Κόνσολας: Λύση ενότητας ο Μεϊμαράκης

Λύση ενότητας θεωρεί τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τη ΝΔ ο βουλευτής Δωδεκανήσου και τομεάρχης τουρισμού της ΝΔ, Μάνος Κόνσολας, μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτά μικρόφωνα» του «Πρακτορείου 104,9».
Απαντώντας σε ερώτηση για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ, ο κ.Κόνσολας εξέφρασε την άποψη ότι «ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατάφερε επάξια να οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές, όπως του ανατέθηκε και είναι η λύση ενότητας που θεμελιώνει το εθνικό συμφέρον και το συμφέρον της παράταξης».
«Είναι σεβαστή η φιλοδοξία, αλλά χρειάζεται ενότητα, την επόμενη ημέρα δεν πρέπει να υπάρχουν αποκλεισμοί, πρέπει να περιφρουρήσουμε τη σοβαρότητα της διαδικασίας και την εικόνα της παράταξης», είπε ο βουλευτής, προσθέτοντας, ότι «η ΝΔ πρέπει να κάνει δημιουργική κριτική αντιπολίτευση και να στηρίξει τις κυβερνητικές επιλογές, που εντάσσονται στην σωστή κατεύθυνση για το εθνικό συμφέρον».
Όσον αφορά τον τουρισμό δήλωσε ότι ανησυχεί για τις επιπτώσεις που θα έχουν στην τουριστική κίνηση της επόμενης χρονιάς στα Δωδεκάνησα οι προσφυγικές ροές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
«Δεν υπάρχει δραστηριότητα υπογραφής συμβολαίων με tour operators, διότι υπάρχει κλίμα αβεβαιότητας», είπε ο κ.Κόνσολας και επικαλέστηκε στοιχεία του Συνδέσμου ξενοδόχων της Κω, σύμφωνα με τα οποία, φέτος το καλοκαίρι ακυρώθηκαν 160.000 διανυκτερεύσεις. Πρόσθεσε ακόμη ότι συνολικά «τα Δωδεκάνησα δεν είχαν δραματική μείωση».
Ο βουλευτής της Δωδεκανήσου κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει την πρόσφατη απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το θέμα των προσφύγων, «να καταθέσει action plan, για να πάρει τα 470 εκ. ευρώ» και «να αποκαταστήσει τη συνεργασία με τις τουρκικές αρχές για το θέμα που δεν υπάρχει με υπαιτιότητα των κυβερνητικών παραγόντων».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου