Άνεργοι διαμαρτύρονται στον ΟΑΣΘ για πρόστιμα και δωρεάν μετακινήσεις | Epirus World

Άνεργοι διαμαρτύρονται στον ΟΑΣΘ για πρόστιμα και δωρεάν μετακινήσεις

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Θεσσαλονίκης, με στόχο την παροχή από τον ΟΑΣΘ δωρεάν μετακίνησης των ανέργων.
Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα πρόκειται να γίνει η διαμαρτυρία που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω της επίσχεσης που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ (Μπότσαρη και Παπαναστασίου) για διαγραφές προστίμων ανέργων, όπως αναφέρει το thestival.gr.
«Συνεχίζουμε δυναμικά για τρίτη συνεχή χρονιά τον αγώνα μας για δωρεάν μετακινήσεις για όλους τους ανέργους! Σας καλούμε όλους και όλες να στηρίξετε την προσπάθεια του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Θεσσαλονίκης», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.
«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαίο να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να διεκδικήσουμε όλα όσα μας αξίζουν και δικαιωματικά μας ανήκουν, από αυτούς που μας τα στέρησαν!», προσθέτουν.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου