Πλήθος παραβάσεων σε επιχειρήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη | Epirus World

Πλήθος παραβάσεων σε επιχειρήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελέγχους σε επιχειρήσεις ένδυσης, εστίασης, διασκέδασης και εμπορίας καυσόξυλων πραγματοποίησαν κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας καθώς και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, κατά τη διάρκεια του διημέρου 25-26 Σεπτεμβρίου.
Στο πλαίσιο των ελέγχων, διαπιστώθηκαν φορολογικές και ασφαλιστικές παραβάσεις σε τέσσερις επιχειρήσεις και συγκεκριμένα:
- Σε εστιατόριο-καφέ-μπαρ, σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν να είναι ανασφάλιστοι δύο εργαζόμενοι, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας. Επίσης, σε βάρος του ημεδαπού ιδιοκτήτη της επιχείρησης εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις και για το λόγο αυτό, συνελήφθη.
- Σε επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας ενδυμάτων, ιδιοκτησίας υπηκόου Μπανγκλαντές, σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν να είναι ανασφάλιστοι τέσσερις υπήκοοι Μπανγκλαντές, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
- Σε κατάστημα εμπορίας καυσόξυλων, ιδιοκτησίας ημεδαπού, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο αποδείξεων λιανικής πώλησης και η ανακριβής έκδοση τριών αποδείξεων λιανικής πώλησης, συνολικής αξίας 355 ευρώ, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.
- Σε κατάστημα εμπορίας καυσόξυλων, ιδιοκτησίας ημεδαπού, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών αποδείξεων λιανικής πώλησης, συνολικής αξίας 350 ευρώ, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.
Για όλες τις παραπάνω παραβάσεις, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΔΟΥ, ΣΕΠΕ) για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου