Τίγρης κατασπάραξε εργαζόμενη σε ζωολογικό κήπο | Epirus World

Τίγρης κατασπάραξε εργαζόμενη σε ζωολογικό κήπο

Φριχτό θάνατο βρήκε μια εργαζόμενη στο ζωολογικό κήπο Χάμιλτον της Ν. Ζηλανδίας, όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δέχτηκε επίθεση από αρσενική τίγρη.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, όμως η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στη σκηνή της επίθεσης. Αν και ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου επιβεβαίωσε το θάνατό της από μια αρσενική τίγρη, ονόματι ΟΖ, αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για το συμβάν. «Είναι νωρίς για να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό περιστατικό».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα δέχθηκε την επίθεση τη στιγμή που καθαριζόταν ο χώρος φύλαξης του ζώου το οποίο, σύμφωνα με τους υπευθύνους του ζωολογικού κήπου είναι πολύ πιθανό να θανατωθεί.
Ο Adam Rich, ο οποίος είχε επισκεφτεί το Ζωολογικό Κήπο, είπε πως είδε την γυναίκα να ανοίγει τις πύλες των κλουβιών με αποτέλεσμα οι τίγρεις να μπορούν να κινηθούν στον εξωτερικό περίγυρο αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Otago Daily Times.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου