Κατάσχεση σε Νεϊμάρ για φοροδιαφυγή | Epirus World

Κατάσχεση σε Νεϊμάρ για φοροδιαφυγή

Σε πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων του Νεϊμάρ, της οικογένειάς τους και των σχετικών με τον ίδιο επιχειρήσεων, αξίας 42,5 εκατομμυρίων ευρώ, προχώρησε το βραζιλιάνικο δικαστήριο.
Το ομόσπονδο δικαστήριο του Σάο Πάουλο ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει αποφύγει φορολογία 14,2 εκατομμυρίων ευρώ από το βραζιλιάνικο κράτος από το 2011 έως και το 2013, όταν μετακόμισε από τη Σάντος στη Μπαρτσελόνα. Ο δικαστής Κάρλος Μούτα, είπε ότι ο Νεϊμάρ είχε διακηρύξει περιουσία αξία μόλις 4,3 εκατομμυρίων ευρώ, προσθέτοντας πως «είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνος για την διακήρυξη του εισοδήματός του».
Ο δικαστής πάγωσε έτσι τα περιουσιακά στοιχεία του σταρ της Μπαρτσελόνα, αξίας 42,5 εκατομμυρίων ευρώ, τρεις φορές για λόγους ασφαλείας και για να καλύψει πιθανούς τόκους και πρόστιμα, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση που οδήγησε στην κατάσχεση. Η ενέργεια καλύπτει ακίνητα και οχήματα και είναι ένα προληπτικό μέτρο για να εμποδίσει τον παίκτη να πουλήσει τα περιουσιακά του στοιχεία πριν κλείσει η υπόθεση. Ο Νεϊμάρ θα διατηρήσει το δικαίωμα πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλα ρευστά στοιχεία ενεργητικού.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου