Καρατζαφέρης: Δεν υπάρχει αντι-Τσίπρας | Epirus World

Καρατζαφέρης: Δεν υπάρχει αντι-Τσίπρας

«Παράξενο» χαρακτήρισε τον ελληνικό λαό ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου. «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έναν λαό παράξενο ο οποίος τον Ιούλιο ψήφισε 62% “Όχι” και ψήφισε μετά 88% υπέρ εκείνων που ψήφισαν τη συμφωνία. Αυτά  είναι τρελά πράγματα, είναι σχήματα οξύμωρα και αντιφατικά αλλά εν πάση περιπτώσει αυτά αποφάσισε η μειοψηφία του ελληνικού λαού», είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αναφέρθηκε επίσης στην κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία, για την οποία υποστήριξε ότι «αγκομαχά, και δεν μπορεί να βρει τον βηματισμό της»
«Η ΝΔ αγκομαχά, δεν μπορεί να βρει το βηματισμό της και είναι κρίμα. Μετά από τόσες ταλαιπωρίες και τόσες ήττες έπρεπε να έχει ξεκαθαρίσει και που θέλει να πάει. Είναι ενδιαφέρουσες οι υποψηφιότητες αλλά περιμένω να δω, ακόμα φαίνεται ότι υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι το σκέφτονται όπως ο κ. Μεϊμαράκης στον οποίο προσβλέπουν αρκετοί από τους “δημογέροντες”. Να δούμε, άμα κλείσει ο κατάλογος θα κάνουμε μια καλή τοποθέτηση ο καθένας».
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο πρόσωπο σήμερα που να μπορέσει να πολεμήσει την έλξη του Αλέξη. Όλοι μαζί συμποσούμενοι θα μπορούσαν να βγάλουν κάτι αλλά ο καθένας μόνος του νομίζω ότι δεν μπορεί επιμέρους να δώσει μια καλύτερη εικόνα από αυτή που έδωσε ο κ. Τσιπρας. Απλώς αυτό το οποίο πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι ο κ. Τσίπρας κάνει ταχύτατες στροφές προς την Σοσιαλδημοκρατία. Δηλαδή βρίσκεται εγγύτερα στο Κέντρο παρά ποτέ ο ίδιος σε σημείο που να πάει να καλύψει μια περιοχή την οποία καλείται η ΝΔ να ξαναπάρει στα χέρια της. Μιλάμε για έναν αγώνα του Κέντρου».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου