Γεννηματά: Λάθος που δώσαμε την εντύπωση ότι ταυτιζόμαστε με τη ΝΔ | Epirus World

Γεννηματά: Λάθος που δώσαμε την εντύπωση ότι ταυτιζόμαστε με τη ΝΔ

«Ο κ. Τσίπρας βιάστηκε να πάει σε εκλογές για να μην προλάβει ο λαός να καταλάβει το λογαριασμό που καλείται να πληρώσει από τη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι η αυτοδυναμία είναι ένα απατηλό όνειρο, αλλά ακόμα και να ήταν πιθανή είναι αδύνατο ένα κόμμα να μπορέσει από μόνο του να σηκώσει το βαρύ φορτίο της διακυβέρνησης της χώρας.
Επεσήμανε ότι από την συμφωνία υπάρχουν ακόμα ζητήματα ανοιχτά και γι’ αυτό θα πρέπει να προκύψει μια κυβέρνηση σοβαρή και ισχυρή που θα τα διαπραγματευτεί. Τόνισε δε ότι υπάρχουν ζητήματα που πρέπει οπωσδήποτε ν’ αλλάξουν, όπως για παράδειγμα η φορολόγηση των αγροτών και οι ομαδικές απολύσεις.
Η κα. Γεννηματά μιλώντας για την ραγδαία μείωση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ, την δικαιολόγησε λέγοντας ότι τα μνημόνια γονάτισαν το λαό.
Υπογράμμισε ότι ένα ακόμα λάθος που πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ ήταν ότι έδωσε την εντύπωση πως ταυτίζεται με τη ΝΔ.
Η κα. Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι από εδώ και πέρα το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει ούτε «ουρά», ούτε «δεκανίκι» τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για τη ΝΔ. Παραδέχθηκε ότι αποτέλεσε λάθος της παράταξης της η μη υλοποίηση της προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ των κομμάτων που στήριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου