Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ρόμα-Μπαρτσελόνα στο «Ολίμπικο» | Epirus World

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ρόμα-Μπαρτσελόνα στο «Ολίμπικο»

Όταν δεν πιάνει καλή απόδοση ο Λιονέλ Μέσι, τότε η Μπαρτσελόνα έχει πρόβλημα κάτι που φάνηκε και σήμερα στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρόμα. Στην 100η του εμφάνιση στο Champions League, ο Αργεντινός «μάγος» ήταν απόλυτα... γήινος και έτσι η άμυνα της Ρόμα με τον Μανωλά και την παρέα του, κατάφερε να αναχαιτίσει τους Καταλανούς, με αποτέλεσμα να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό.
Βέβαια, η μεγάλη στιγμή στη Ρώμη σημειώθηκε με τον πλέον απρόσμενο τρόπο, καθώς ο Φλορέντσι σκόραρε από το κέντρο, κλέβοντας με αυτό τον τρόπο τις εντυπώσεις.
Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η Λεβερκούζεν αγχώθηκε για πολύ λίγο κόντρα στην Μπάτε Μπορίσοφ, αλλά τελικά έκανε το χρέος της και επικράτησε με 4-1, σε ένα ματς που απαγορευόταν οποιαδήποτε απώλεια.

Ρόμα-Μπαρτσελόνα 1-1

(31’ Φλορέντσι – 21’ Σουάρες)
Από την αρχή του αγώνα η Μπαρτσελόνα ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης έχοντας ως επιθετικές αιχμές την επιθετική της τριάδα (Νεϊμάρ, Μέσι, Σουάρες) και φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου για τους «μπλαουγκράνα» να ανοίξουν το σκορ.
Αυτό συνέβη στο 21’ όταν μετά από πολύ ωραία συνεργασία των Ματιέ και Ράκιτιτς, ο Κροάτης σέντραρε στον Σουάρες και ο Ουρουγουανός με κοντινή κεφαλιά πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.
Για να σκοράρει η Ρόμα χρειαζόταν να συμβεί κάτι εντελώς εκτός... προγράμματος και τελικά ο Φλορέντσι φρόντισε για να γίνει κι αυτό. Ο Ιταλός μεσοαμυντικός βρέθηκε από τη δεξιά πλευρά και στο χώρο της μεσαίας γραμμής, επιχείρησε κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ κι αυτό ήταν αρκετό για να νικηθεί ο Τερ Στέγκεν. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ που δέχεται ο Γερμανός τερματοφύλακας από τόσο μακρινή απόσταση μετά από εκείνο κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Supe Cup Ισπανίας.
Στη συνέχεια του ματς η Μπαρτσελόνα συνέχισε να έχει την υπεροχή, είχε δοκάρι με τον Μέσι στο 78’, αλλά η Ρόμα άντεξε και πήρε τον πολύτιμο βαθμό μέσα στη Ρώμη.

Λεβερκούζεν-Μπάτε Μπορίσοφ 4-1

(4' Μεχμέντι, 47', 76' Τσαλχάνογλου, 59' Ερνάντεζ - 13' Μιλούνοβιτς)
Σε αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική του Champions League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Παρί Σ.Ζ. - Μάλμε 2-0
Ρεάλ Μαδρίτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ 4-0

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Βόλφσμπουργκ - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1-0
Αϊντχόφεν - Μάντσεστερ Γ. 2-1

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Γαλατασαράι - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2
Μπενφίκα - Αστάνα 2-0

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Μάντσεστερ Σίτι - Γιουβέντους 1-2
Σεβίλη - Γκλάντμπαχ 3-0

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Λεβερκούζεν - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 4-1
Ρόμα - Μπαρτσελόνα 1-1

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Αρσεναλ 2-1
Ολυμπιακός - Μπάγερν 0-3

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Ντιναμό Κιέβου - Πόρτο 2-2
Τσέλσι - Μακάμπι Τελ Αβίβ 4-0

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Βαλένθια - Ζενίτ Αγ.Πετρ. 2-3
Γάνδη - Λιόν 1-1
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου