Γλέζος: Λύση εν θερμώ δεν υπάρχει | Epirus World

Γλέζος: Λύση εν θερμώ δεν υπάρχει

«Τα δάνεια δεν σώζουνε», διαμήνυσε από τις Βρυξέλλες ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, κατά την διάρκεια τηλεφωνικής του παρέμβασης στο κεντρικό δελτίο του Mega.
Το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς κράτησε αποστάσεις από τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι λύσεις εν θερμώ δεν υπάρχουν. «Ο μοναδικός τρόπος είναι όχι εν θερμώ λύσεις. Είχα πει από καιρό στον Σουλτς την πρότασή μου για πάγωμα, είπα τάιμ άουτ, ούτε δάνεια να εξοφλούμε. Με άκουσε ο Σούλτς και ενθουσιάστηκε. Ρωτάω τώρα, γιατί να μην ακολουθηθεί αυτή η λύση; Να πάμε σε δάνειο;  Τα δάνεια δεν σώζουνε», σημείωσε και επανέλαβε αυτό που είχε πει και στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι κανείς δεν μπορεί να  βγάλει την Ελλάδα από την Ευρώπη.
Ο Μανώλης Γλέζος, πριν κληθεί να σχολιάσει τις τρέχουσες πολίτικές εξελίξεις, ανέφερε ότι απηύθυνε έκκληση προς τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, να στείλουν αμέσως χρήματα στην Ελλάδα, σε συγγενείς και φίλους, προκειμένου να «φύγουμε από την ασφυξία».

Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου