Στην αρένα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τα δύο νομοσχέδια για συμφωνία και μέτρα | Epirus World

Στην αρένα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τα δύο νομοσχέδια για συμφωνία και μέτρα

Με περιορισμένο χρονικό περιθώριο για «συγκρούσεις» συνέρχεται στις 14:00 το μεσημέρι τελικά η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κανονικά είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ.
Οι βουλευτές θα έχουν στη διάθεσή τους 4 ώρες εσωκομματικής διαβούλευσης για τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής και τα προαπαιτούμενα μέτρα που τη συνοδεύουν, καθώς στις 18:30 όπως είναι μέχρι τώρα γνωστό και εάν δεν υπάρξει κάποια νέα παρέμβαση από την Πρόεδρο της Βουλής, θα ξεκινήσει η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.
Η συνεδρίαση της ΚΟ αναμένεται να είναι θυελλώδης, με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί όλες τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ της Αριστερής Πλατφόρμας και των λοιπών διαφωνούντων με την κυβέρνηση για τη συμφωνία.
Οι βουλευτές που πρόσκεινται στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, μετά και την επίδειξη δύναμης με τη συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το βράδυ της Τρίτης, φέρονται να είναι αποφασισμένοι για την καταψήφιση της συμφωνίας και των μέτρων, ενώ η τάση που επικρατεί για τις βουλευτικές τους έδρες είναι να μην τις παραδώσουν.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου