Συνάντηση Δούρου με τον πρέσβη του Ιράν - «Μεγάλες προοπτικές συνεργασίας μετά τη συμφωνία για τα πυρηνικά» | Epirus World

Συνάντηση Δούρου με τον πρέσβη του Ιράν - «Μεγάλες προοπτικές συνεργασίας μετά τη συμφωνία για τα πυρηνικά»

Συνάντηση με τον πρέσβη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην Ελλάδα Μπενάμ Μπερούζ είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία σημείωσε σε δηλώσεις της πως η συμφωνία με τις μεγάλες δυνάμεις (ΗΠΑ, Κίνας, Ρωσίας, Γαλλίας, Βρετανίας, Γερμανίας) για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης ανοίγει μεγάλες προοπτικές συνεργασίας Ελλάδας και Ιράν.
Στο επίκεντρο της συνάντησης η οποία έγινε στο γραφείο της κ. Δούρου, βρέθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, οι εμπορικές ανταλλαγές κ.α., στο πλαίσιο αμοιβαία επωφελών συνεργειών μεταξύ των δυο πλευρών.
Τέλος, οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στην ιστορικής σημασίας συμφωνία, σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, μια συμφωνία που, όπως τόνισε η Περιφερειάρχης, «δημιουργεί νέα δεδομένα στο παγκόσμιο στερέωμα».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου