Ο έλεγχος των «νέων» | Epirus World

Ο έλεγχος των «νέων»

Απέναντι σε μια σαφώς πιο έτοιμη και με καλύτερη χημεία ομάδα, ο Παναθηναϊκός έδειξε πως βρίσκεται μεν σε καλό δρόμο, αλλά έχει κι αρκετά πράγματα να διορθώσει ώστε στις 28 ή 29 Ιουλίου να είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Το sport-fm.gr αξιολογεί την παρουσία στον χθεσινό αγώνα των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, ενώ το ντεμπούτο για τους Μικαέλ Εσιέν και Σέρχιο Σάντσες αναμένεται στα τελευταία δύο φιλικά.
Γενς Βέμερ: Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού. Είναι πασιφανές πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που γνωρίζει άριστα τη θέση, είναι πολύ σωστός τακτικά, αποτελεσματικός αμυντικά και δείχνει την ποιότητά του στα «ανεβάσματα» που κάνει στην πτέρυγα και τις σέντρες του. Αν και ακόμη είναι νωρίς, οι «πράσινοι» φαίνεται πως στο πρόσωπο του Γερμανού βρίσκουν τον παίκτη που έψαχναν για το δεξί άκρο της άμυνας.
Ράσμους Θελάντερ: Δείχνει καλά στοιχεία. Ο πανύψηλος στόπερ στον αέρα μοιάζει ανίκητος, κάτι που αναφερόταν και στο βιογραφικό του. Πάντως αντιμετώπισε κάποια προβλήματα όταν η μπάλα ήταν χαμηλά και είχε απέναντί του γρήγορους παίκτες. Θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί και να «δέσει» με τον παρτενέρ του.
Ρόμπιν Λουντ: Ο Φινλανδός μέσος έχει καλή τεχνική και φυσικές δυνάμεις. Χθες αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στους ταχείς παίκτες του Άγιαξ κι έδειχνε να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του 4-2-2-2. Ξεκίνησε δεξιά του Πράνιτς, μπροστά από Λαγό και Ζέκα και πίσω από Μπεργκ και Καρέλη, αλλά τα πήγε καλύτερα όταν πέρασε αριστερά.
Νίκος Καλτσάς: Έπαιξε στο τελευταίο ημίωρο, ήταν δραστήριος, κινητικός, αλλά όχι αποτελεσματικός. Δείχνει, πάντως, να έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του και τη δεδομένη έφεση που έχει στο γκολ.
Ξεκούραση σήμερα, επιστροφή την Κυριακή
Ημέρα για ξεκούραση είναι η σημερινή για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που έχουν ρεπό κι αναμένεται πέρα από λίγες ώρες επιπλέον ύπνου, να απολαύσουν και μια βόλτα στο όμορφο Άρνεμ. Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί η επιστροφή της ομάδας στη βάση της για να αρχίσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει του τρίτου προκριματικού του Champions League, στα τέλη του μήνα.
Στο μεταξύ, παρά τα οικονομικά προβλήματα τα διαρκείας που έχουν πωληθεί ξεπερνούν τα 5.000.
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου