Η «On Telecoms» βάζει λουκέτο | Epirus World

Η «On Telecoms» βάζει λουκέτο

Στις 30 Ιουνίου σταματά να παρέχει τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ στους συνδρομητές της η «On Telecoms».

Μέχρι τις 30 Ιουνίου οι συνδρομητές της On Telecoms, που αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και πρόσφατα είχε καταθέσει αίτηση πτώχευσης, θα πρέπει να βρουν νέο πάροχο για το σταθερό τους τηλέφωνο και το ίντερνετ.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι συνδρομητές, μετά από σχετικό αίτημα, μπορούν να αποχωρήσουν «από το δίκτυo της On Telecoms αζημίως (δηλαδή χωρίς την καταβολή τέλους απενεργοποίησης - αποσύνδεσης) και χωρίς οποιοδήποτε περιορισμό, με την αυτονόητη υποχρέωση εξόφλησης τυχόν οφειλόμενων τελών χρήσης των υπηρεσιών της εταιρείας».

«Για τη διασφάλιση της αδιάλειπτης παροχής υπηρεσιών και για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων κατά τη διατήρηση των τηλεφωνικών αριθμών που χρησιμοποιείτε, συνεχίζει η ανακοίνωση, σας συνιστούμε ιδιαιτέρως και σας καλούμε όπως απευθυνθείτε άμεσα σε πάροχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών της επιλογής σας και προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες μετάβασης σε άλλο δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών το συντομότερο δυνατό, λαμβανομένων υπόψη των συναφών τεχνικών ζητημάτων.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μεταβείτε σύμφωνα με τα ανωτέρω αναφερόμενα στο δίκτυο άλλου παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών της επιλογής σας, σας γνωρίζουμε ότι η μεταξύ μας συμβατική σχέση θα παύσει οριστικά την 30.6.2015 χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση εκ μέρους της εταιρείας μας. Στην περίπτωση αυτή, η παρούσα αποτελεί ειδοποίηση καταγγελίας της μεταξύ μας σύμβασης, με ισχύ την 30η Ιουνίου 2015» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλατε επί μακρό χρονικό διάστημα και ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας παράσχουμε ξανά τις ποιοτικές και πρωτοποριακές υπηρεσίες τηλεφωνίας, γρήγορου Internet & οπτικοακουστικού περιεχομένου (ψηφιακής τηλεόρασης) για τις οποίες μας ξεχωρίσατε.Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη και ομαλή μεταφορά της σύνδεσής σας και των τηλεφωνικών αριθμών που χρησιμοποιείτε στο δίκτυο του παρόχου της επιλογής σας» καταλήγει η εταιρεία. 

Σημειώνεται πως η On Telecoms ήταν η πρώτη εταιρεία του κλάδου που λάνσαρε τις συνδυαστικές υπηρεσίες triple play (τηλεφωνία, διαδίκτυο, τηλεόραση) στην Ελλάδα. 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου