Πιο δυνατό και πιο άγριο το νέο Nissan Juke-R | Epirus World

Πιο δυνατό και πιο άγριο το νέο Nissan Juke-R

Ακόμη πιο δυνατό, ακόμη πιο άγριο. Αυτό είναι το νέο Nissan Juke-R το οποίο αποτελεί το μοναδικό super crossover που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Και αυτό γιατί διαθέτει «DNA» από το supercar της Nissan, το GT-R.
Αυτό σημαίνει κινητήρας από το GT-R Nismo, V6, 3,8 λτ. ο οποίος αποδίδει 600 ίππους και 652 Nm ροπής. Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε θα χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3,7 δλ. και τελική που θα ξεπερνά τα 260 χλμ./ώρα.
Εμφανισιακά το Juke-R ξεχωρίζει από το μαύρο ματ χρώμα και τα αεροδυναμικά βοηθήματά του, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τις νέες ζάντες αλουμινίου.
Στο εσωτερικό του πλέον η οροφή είναι μαύρη, ενώ μαύρο είναι και το χρώμα που έχει επικρατήσει και στα υπόλοιπα μέρη της καμπίνας. Τα καθίσματα είναι φυσικά μπάκετ, ενώ αλλαγές υπάρχουν, στα φρένα και στην ανάρτηση.
Προς το παρόν η Nissan λέει πως το αυτοκίνητο είναι πρωτότυπο και δεν θα βγει στην παραγωγή. Αν και το προηγούμενο το είχε οδηγήσει σε περιορισμένη παραγωγή και κόστιζε περίπου 500.000 ευρώ. juker2juker3
Πηγή: autotriti.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου