Φρεσκάρισμα για το Kia Ceed δεύτερης γενιάς | Epirus World

Φρεσκάρισμα για το Kia Ceed δεύτερης γενιάς

Περίπου 3 χρόνια μετά το λανσάρισμα της δεύτερης γενιάς του Kia Ceed, έφτασε η ώρα για το απαραίτητο φρεσκάρισμα, με την ανανεωμένο μοντέλο να αναμένεται να παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.
Οι εξωτερικές αλλαγές στο Kia Ceed facelift εντοπίζονται στον ελαφρώς ανανεωμένο προφυλακτήρα, τη νέα μάσκα και τους μικρότερους προβολείς ομίχλης, σύμφωνα με τις επίσημες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν.
Στο εσωτερικό του, έχουν βελτιωθεί τα επίπεδα ηχομόνωσης, ενώ ανανεωμένος είναι και ο πίνακας οργάνων με την προσθήκη μιας μαύρης γυαλιστερής επιφάνειας στην κεντρική κονσόλα. kia3
Σε ότι αφορά στα μηχανικά του μέρη, θα εφοδιάζεται με το νέo τρικύλινδρο turbo 1.000άρη κινητήρα απόδοσης 100 και 120 ίππων με 172 Nm ροπής, ενώ διαθέσιμος θα είναι τόσο ο 1600άρης GDI των 128 ίππων, όσο και ο 1400άρης MPI των 100 ίππων.
kia4
Στους πετρελαιοκινητήρες συναντάμε τον 1600άρη CRDi με απόδοση είτε 110 ίππων, είτε 136 ίππων και 285 Nm ροπής στην ισχυρότερη έκδοση. kia2
Πηγή: autotriti.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου