Φουλάρει για στόπερ ο Παναθηναϊκός | Epirus World

Φουλάρει για στόπερ ο Παναθηναϊκός

Μόνο αδιάφορος – παρά τις αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του και το γεγονός πως είχε εξασφαλίσει την πρωτιά στα πλέι οφ – ο Παναθηναϊκός στο χθεσινό ισόπαλο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» είχαν κάποιες ευκαιρίες για να κερδίσουν τους Αρκάδες, όμως ο Μπεργκ στάθηκε άτυχος σε μερικές από αυτές και έτσι το ματς έληξε χωρίς σκορ.

Πλέον το «τριφύλλι» έχει ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά του για να ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις, με τους ιθύνοντες του συλλόγου – μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μίκαελ Εσιέν – να κινούνται για την απόκτηση ενός αξιόλογου στόπερ (που θα καταφέρει να αντικαταστήσει επάξια τον Γκόρντον Σίλντενφελντ).

Πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να αποκτηθεί ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που θα αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής, χωρίς αυτή τη στιγμή να έχει προχωρήσει κάποια συγκεκριμένη περίπτωση.

Καθημερινά φθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ προτάσεις από διάφορους μάνατζερ για παίκτες, οι οποίοι εξετάζονται και μία από αυτές είναι και του Ντιέγκο Λουγκάνο που αγωνίζεται στη Χάκεν και μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες. Επίσης, έχει προκύψει και ένα σενάριο με τον Ντάνιελ Άγκερ που έπαιζε παλιά στη Λίβερπουλ και τώρα είναι στην Μπρόντμπι, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή.

Πάντως, οι «πράσινοι» επιθυμούν να αποκτήσουν έναν κεντρικό αμυντικό επιπέδου… Εσιέν, αλλά με τους δικούς τους οικονομικούς όρους για να μην ξεφύγει το μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όσον αφορά τον Φιλίπ Χελάντερ, είναι στην κορυφή της λίστας του συλλόγου για τον δεύτερο στόπερ που θα αποκτήσει η ομάδα και οι επαφές με τη Μάλμε αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Το ίδιο ισχύει και για την υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ. 

Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου