Σέρρες: Οι διαρρήκτες τα βρήκαν σκούρα! - Τους κυνήγησε ένα ολόκληρο χωριό! | Epirus World

Σέρρες: Οι διαρρήκτες τα βρήκαν σκούρα! - Τους κυνήγησε ένα ολόκληρο χωριό!

Tα βρήκαν σκούρα δύο διαρρήκτες στο δημοτικό διαμέρισμα του Ψυχικού του Δήμου Εμμανουήλ Παππά όταν θέλησαν να "μπουκάρουν" σε ένα σπίτι, όπου όμως οι ιδιοκτήτες του εκείνη την ώρα ήταν μέσα. Τα σχέδια των επίδοξων δραστών χάλασε ένας υπάλληλος ταχυφαγείου, ο οποίος αντιλήφθηκε τα δύο άτομα και ειδοποίησε όλο το χωριό. Οι κάτοικοι κυριολεκτικά αρματώθηκαν και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό.
Λογάριαζαν χωρίς τους κατοίκους του Ψυχικού οι δύο επίδοξοι διαρρήκτες, οι οποίοι με περισσό θράσος θέλησαν να «μπουκάρουν» γύρω στις 22:00 το βράδυ σε σπίτι στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Ψυχικού στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά.
Τα σχέδιά τους χάλασαν, όταν ένας υπάλληλος ταχυφαγείου από την περιοχή τους αντιλήφθηκε και μέσα σε λίγα λεπτά ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ο οποίος με τη σειρά του έδωσε το «σύνθημα», και μαζεύτηκε ολόκληρο το χωριό, στο κυνήγι των κλεφτών!
Οι κουκουλοφόροι μην μπορώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί και πως ενώ κινούνταν με μεγάλη προσοχή, ξαφνικά τους πήραν είδηση όλοι, οι δύο δράστες το έβαλαν στα πόδια και άρχισαν να τρέχουν προκειμένου να γλιτώσουν ωστόσο από όπου και να έτρεχαν έβλεπαν μπροστά τους κατοίκους με . άγριες διαθέσεις. Τελικά τα δύο άτομα κατάφεραν να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Πηγή: epiloges.tv
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου