Επίλογος στην τραγωδία της οικογένειας Σαββόπουλου | Epirus World

Επίλογος στην τραγωδία της οικογένειας Σαββόπουλου

Γράφτηκε τη Δευτέρα η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια Σαββόπουλου. Κηδεύτηκαν ο Σάββας Σαββόπουλος, η σύζυγός του και ο 10χρονος γιος τους- και οι τρεις, μαζί με την οικιακή βοηθό Veralicia Figueroa είχαν βρεθεί νεκροί στο σπίτι της οικογένειας στην Ουάσιγκτον, στις 14 Μαΐου. 

Τραγικές φιγούρες ήταν οι δύο έφηβες κόρες της οικογένειας που έμειναν μόνες «κουβαλώντας» για πάντα το ανείπωτο βάρος της απώλειας με αυτόν τον φρικτό τρόπο των γονιών και του μικρού αδελφού τους. 

Η 19χρονη Αμπιγκέιλ Σαββόπουλος και η 17χρονη αδελφή της Κατερίνα βρίσκονταν στο σχολείο τους, όπου φοιτούν εσωτερικές, όταν η οικογένειά τους δέχθηκε επίθεση κι έτσι σώθηκαν. Στην κηδεία στάθηκαν η μία δίπλα στην άλλη στην ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Ουάσιγκτον. 

Η οικογένεια δολοφονήθ8ηκε μέσα στη έπαυλή της μαζί με την οικιακή βοηθό Veralicia Figueroa, η σορός της οποίας μεταφέρθηκε στη γενέτειρά της το Ελ Σαλβαδόρ για την κηδεία της. 

Σύμφωνα με την έρευνα, οι ενήλικοι εξέπνευσαν λόγω των σοβαρών τραυματισμών τους πριν τη φωτιά που έβαλε ο δράστης ενώ το αγόρι δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές. 

Δράστης του τετραπλού άγριου φονικού είναι ο 34χρονος Daron Wint, ο οποίος προδόθηκε από την… πίτσα που έφαγε ενώ βρισκόταν μέσα στην έπαυλη. Ο Wint είχε στο παρελθόν εργαστεί στην εταιρεία του Σαββόπουλου American Iron Works.

Δείτε τις φωτογραφίες









Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου