Στον ΠΑΟ ο Τζόρτζεβιτς | Epirus World

Στον ΠΑΟ ο Τζόρτζεβιτς

Μπαίνει σε νέα εποχή ο μπασκετικός Παναθηναϊκός! Οι Κυπελλούχοι συμφώνησαν οριστικά με τον νούμερο ένα στόχο τους, Σάσα Τζόρτζεβιτς κι απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση (πιθανώς τις προσεχείς ώρες) της ΚΑΕ για να επισημοποιηθεί ο «γάμος» των δύο πλευρών.
Τις τελευταίες μέρες ο Σέρβος κόουτς είχε ξεχωρίσει στη λίστα των ανθρώπων του τριφυλλιού και εν τέλει θα 'ναι αυτός που θα κληθεί να καθοδηγήσει την ομάδα του χρόνου, παίρνοντας τα ηνία απ' τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.
Το πρότζεκτ που παρουσίασαν οι «πράσινοι» έπεισε απόλυτα την εμβληματική μορφή των πλάβι για να πει το «ναι» και να καθίσει για τρίτη φορά στον πάγκο συλλόγου, μετά την Ολίμπια Μιλάνο (2006/07) και την Μπενετόν Τρεβίζο (2011/12).
Πλέον, όμως, έχει και το... παράσημο απ' την εξαιρετική παρουσία του στην εθνική Σερβίας (στην οποία θα παραμείνει) στο περασμένο Μουντομπάσκετ, όπου έφτασε στη δεύτερη θέση του βάθρου.
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου