Αύριο η εκλογή του διαδόχου του Φώτη Κουβέλη | Epirus World

Αύριο η εκλογή του διαδόχου του Φώτη Κουβέλη

Με τοποθετήσεις των στελεχών-συνέδρων του κόμματος συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα το 4ο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, στο σινέ Κεραμεικός. Στο επίκεντρο των ομιλιών βρίσκονται οι πολιτικές εξελίξεις για την ολοκλήρωση της διαπραγματευσης και οι διαπραγματευτικοί χειρισμοί της κυβέρνησης, ο απολογισμός του κόμματος τα τελευταία χρόνια και η πολιτική κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσει.

Οι ομιλίες ολοκληρώνονται το βράδυ, όπου αναμένεται να μιλήσουν οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος Μαρία Γιαννακάκη, πρώην βουλευτής και Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ. Κατά τη χθεσινοβραδυνή του ομιλία προς τους συνέδρους ο Φώτης Κουβέλης ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την προεδρία.

Το βράδυ αναμένεται να διεξαχθούν οι ψηφοφορίες για την πολιτική απόφαση, ενώ το Συνέδριο ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής και νέου Προέδρου.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου