Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ράμος η Ρεάλ | Epirus World

Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ράμος η Ρεάλ



Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι σχέσεις Ρεάλ Μαδρίτης και Σέρχιο Ράμος με αφορμή την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους, που λήγει το 2017. Ο ισπανός αμυντικός, που αμείβεται με 6 εκατ. ευρώ ετησίως, ζήτησε 10, με τη διοίκηση να του δίνει 7,5 και κάπου εκεί ήρθε η ρήξη. Μάλιστα, στο τελευταίο ραντεβού των δύο πλευρών το πρωί της Τετάρτης (24/06), ο παίκτης ζήτησε από την διοίκηση όχι μόνο να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι, αλλά και να εξετάσει την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρότι το ποσό είναι κατά πολύ μικρότερο από την ρήτρα αποδέσμευσής του.
 
Η πρώτη προσφορά των «κόκκινων διαβόλων» αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ, αλλά απέχει πολύ από τα 200 εκατ. ευρώ, που είναι το ποσό της ρήτρας. Ωστόσο, στον αγγλικό σύλλογο ποντάρουν στο γεγονός ότι οι Μαδριλένοι επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Νταβίδ Ντε Χέα και εκτιμούν ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας μπορεί να αποτελέσει μέρος μιας πιθανής συμφωνίας για τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό.
Οι διοικούντες την «βασίλισσα» δεν έχουν αποφασίσει αν θα παραχωρήσουν τον εκ των αρχηγών της ομάδας, αλλά, όπως φαίνεται, προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο και ήδη ξεκίνησαν να εξετάζουν περιπτώσεις παικτών για να καλύψουν το κενό που θα δημιουργηθεί στο κέντρο της άμυνας.
Σύμφωνα τον Τύπο στην Ισπανία, πρώτη επιλογή είναι ο Νίκολας Οταμέντι της Βαλένθια. Ο 27χρονος άσος, που αγωνίζεται με την εθνική Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα, αποκτήθηκε πέρυσι από τις «νυχτερίδες», με τις οποίες έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και η ρήτρα αποδέσμευσης 50 εκατ. ευρώ. Από την άλλη, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, βασικός υποψήφιος είναι ο Λορέν Κοσιελνί της Άρσεναλ και μάλιστα αναφέρεται ότι η ισπανική ομάδα ετοιμάζει πρόταση 30 εκατ. ευρώ. Ο Γάλλος σέντερ μπακ αγωνίζεται στους «κανονιέρηδες» από το 2010 και πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017.
Πάντως, όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό» και αναφορικά με το μέλλον του Σέρχιο Ράμος, αλλά και για τον διάδοχό του, εφόσον αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία «υπηρετεί» εδώ και μια δεκαετία.
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου