Μίλησε με Ζντοβιτς ο ΠΑΟ | Epirus World

Μίλησε με Ζντοβιτς ο ΠΑΟ

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Παναθηναϊκό, καθώς προετοιμάζεται για τους τελικούς της Α1. 

Ωστόσο, στο «πράσινο στρατόπεδο» έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αναζήτησης προπονητή, με τον οποίο θα ξεκινήσει την επόμενη και το επικρατέστερο όνομα αυτή τη στιγμή είναι ο Γιούρε Ζντοβτς! 

Ο 48χρονος κόουτς είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μερικές εβδομάδες, προκειμένου να μιλήσει με τον Μπράιαντ Ντάνστον του Ολυμπιακού και να τον πείσει να αποκτήσει διαβατήριο Σλοβενίας, όπου αυτό αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να τον προσεγγίσουν. 

Από την πρώτη κουβέντα που είχαν οι δύο πλευρές υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον, ωστόσο το μοναδικό… αγκάθι είναι πως ο Ζντοβτς έχει ακόμα συμβόλαιο με την τουρκική Γκαζιαντέπ. Μάλιστα, ο Σλοβένος κόουτς εργάζεται παράλληλα και στον πάγκο του αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. 

Παρ' όλα αυτά, στον Παναθηναϊκό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά που έχει προσφέρει όλα τα αυτά χρόνια στην ομάδα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και γι' αυτό δεν αποκλείεται, εφόσον επιτευχθεί ο τελευταίος στόχος που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, να συνεχίσουν με εκείνον στο «τιμόνι».

Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου