Ήσυχος: Τώρα θα πληρώσουν όσοι δεν πλήρωσαν ποτέ | Epirus World

Ήσυχος: Τώρα θα πληρώσουν όσοι δεν πλήρωσαν ποτέ

Η ελληνική πλευρά έχει καταθέσει προτάσεις που είναι πλήρως κοστολογημένες τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Κώστας Ήσυχος.
Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Ήσυχος τόνισε πως η κυβέρνηση έχει κάνει υποχωρήσεις ακόμα και στις κόκκινες γραμμές που είχε  ενώ κατηγόρησε τους πιστωτές ότι δεν έχουν ενιαία συναντίληψη.
Υπογράμμισε επίσης ότι το θέμα για το χρέος θα πρέπει να έχει μια καταληκτική ημερομηνία και συμπλήρωσε πως το θέμα ξεκινάει με χρονοδιάγραμμα όπου η συζήτηση θα αποτυπωθεί στην συμφωνία.
«Η ελληνική κυβέρνηση σε κάθε διαδικασία διαπραγμάτευσης έχει θέσει το θέμα της απομείωσης του χρέους», είπε μεταξύ άλλων.
Ο κ. Ήσυχος δήλωσε τέλος πως η Αριστερά θα τιμήσει το πρόγραμμα της σε ό,τι αφορά το τέλος του μνημονίου και πως θα πάει η κυβέρνηση σε κλιμάκωση των μέτρων ώστε αυτοί που δεν πλήρωσαν ποτέ να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου