Κουτσούμπας: Η συμφωνία θα υπάρξει και θα είναι αντιλαϊκή | Epirus World

Κουτσούμπας: Η συμφωνία θα υπάρξει και θα είναι αντιλαϊκή

«Αντιλαϊκές» χαρακτήρισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στους δανειστές, τονίζοντας ότι επιπλέον δεν τους ικανοποιούν.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα υπάρξει συμφωνία και θα είναι αντιλαϊκή και επώδυνη για το λαό μας» και συμπλήρωσε πως αυτό συμβαίνει κάθε φορά που είναι να έρθει μια δόση.
«Εντείνονται οι πιέσεις, είναι μέσα όλοι οι εταίροι, με τον καθέναν να έχει διαφορετικά συμφέροντα και στη βάση αυτή την πληρώνουν οι λαοί, την πληρώνει ο ελληνικός λαός» τόνισε ο κ.Κουτσούμπας.
Περιγράφοντας τη θέση του ΚΚΕ για λύση υπογράμμισε ότι πρέπει να είναι κάτι «ουτοπικό ή ρεαλιστικό έχει να κάνει με το τι συμφέρει το λαό μας» συμπληρώνοντας ότι «αυτή  είναι η ουσία κι αυτό είναι που πρέπει να δουν, για να υπάρξει πραγματική διέξοδος».
Απαντώντας με ποιον τρόπο θα επιτευχθεί αυτό, είπε μόνο με ρήξη και εξήγησε ότι δεν εννοεί την «επιστροφή στη δραχμούλα», αλλά ένα «κεντρικό σχέδιο για ανάπτυξη της οικονομίας, ισότιμη σχέση με όλες τις χώρες» και όχι «πρόσδεση στο ρούβλι ή το δολάριο».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου