Γιορτή ελιάς και πορτοκαλιάς στην Άρτα στις 14 Ιουνίου | Epirus World

Γιορτή ελιάς και πορτοκαλιάς στην Άρτα στις 14 Ιουνίου

Την Κυριακή, 14 Ιουν 2015, στις 11.00, στην πλατεία Αγ. Δημητρίου (Κυράτσα) του Δήμου Ν. Σκουφά Άρτας ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αγ. Δημητρίου με την συνεργασία πολλών εθελοντών οργανώνει την 3η Οικογιορτή Ανάδειξης Τοπικών Προϊόντων «Στους δρόμους της ελιάς και της πορτοκαλιάς».

Στην 3η Οικογιορτή «Στους δρόμους της ελιάς και της πορτοκαλιάς» θα συμμετέχουν παραγωγοί και μεταποιητές των φημισμένων τοπικών προϊόντων σφυρηλατώντας τις σχέσεις μιας Τοπικής Εφοδιαστικής Αλυσίδας, μέσα από μια μικρή περιστασιακή τοπική αγορά που επιχειρεί να γίνει εφαλτήριο για νέες επιχειρηματικές προσπάθειες.

Η 3η Οικογιορτή (14 Ιουν 2015) προσφέρει σε όλους τους νέους επιχειρηματίες της περιοχής, με βάση τα τοπικά προϊόντα, κυρίως ελιές και πορτοκάλια, να πειραματισθούν σε νέες γεύσεις και παραγωγές και να δεχθούν τις αντιδράσεις του πρώτου καταναλωτικού κοινού, στον περίγυρό τους, για τις προτάσεις τους.

Την Κυριακή, 14 Ιουν 2015, από τις 11.00 έως το σούρουπο, στην πλατεία Αγ. Δημητρίου (Κυράτσα) του Δήμου Ν. Σκουφά Άρτας όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην 3η Οικογιορτή «Στους δρόμους της ελιάς και της πορτοκαλιάς». 

Πληροφορίες: 6984553239 (Δημήτρης) και 6983115092 (Άρης)
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου