Metsovo Ursa Trail 2015: Η χρονιά της ανταμοιβής | Epirus World

Metsovo Ursa Trail 2015: Η χρονιά της ανταμοιβής

Λίγες μέρες έμειναν για μία από τις σπουδαιότερες διοργανώσεις ορεινού τρεξίματος στο φετινό καλεντάρι, τουMetsovo Ursa Trail! Μέσα σε μόλις δύο χρόνια η διοργάνωση κατάφερε χάρις στις ανιδιοτελείς προσπάθειες τηςοργανωτικής ομάδας, της αγάπης των ανθρώπων και των εθελοντών του Μετσόβου για τον αγώνα αλλά και την άοκνη δουλειά του Νίκου Καλοφύρη ο οποίος με μεράκι και πάθος έχει δουλέψει για να μας προσφέρει έναν αγώνα αντάξιο του δικού του ονόματος αλλά και της ομορφιάς της περιοχής στα μονοπάτια της οποίας ζει και προπονείται για χρόνια.

Την πρώτη χρονιά, το 2013, ήταν η χρονιά της γνωριμίας με τα «Χνάρια της Αρκούδας». «Όταν πέρυσι μάθαμε ότι ο Νίκος Καλοφύρης ετοιμάζει αγώνα στα μέρη του ήμασταν ενθουσιασμένοι. Ενθουσιασμένοι που θα τρέχαμε στα μέρη και τα μονοπάτια στα οποία ένας από τους πιο αγαπημένους αθλητές του ορεινού τρεξίματος της χώρας μας ζει και προπονείται. Ενθουσιασμένοι που θα τιμούσαμε τον αθλητή και άνθρωπο Καλοφύρη που έχει εμπνεύσει εκατοντάδες ελλήνων δρομέων και μας έχει κάνει να δούμε το βουνό με άλλο μάτι. Ενθουσιασμένοι που σαν Advendure ήμασταν οι βασικοί άξονες επικοινωνίας του αγώνα, γνωρίζοντας την διαδρομή από πρώτο χέρι. Στο τέλος βέβαια φύγαμε ενθουσιασμένοι γνωρίζοντας μία από τις πιο όμορφες διαδρομές που είχαμε τρέξει σε ελληνικό βουνό, αλλά και από την φιλοξενία και αγάπη του ίδιου του Νίκου Καλοφύρη και της ομάδας των συνεργατών του από το Μέτσοβο.» είχαμε γράψει και είχαμε προβλέψει τι θα συνέβαινε τα επόμενα χρόνια όταν αναφέραμε στις εντυπώσεις μας «ότι 201 αθλητές για έναν αγώνα τέτοιου επιπέδου και σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της χώρας μας είναι ένας μικρός αριθμός.»

Στα Χνάρια της Αρκούδας 2013...Στα Χνάρια της Αρκούδας 2013...

H επόμενη χρονιά, το 2014, ήταν σίγουρα η χρονιά της καθιέρωσης. Ο αγώνας μεγάλωσε και ανέβηκε στα 40 χιλιόμετρα, βαφτίστηκε Ursa Trail και απέκτησε ένα μικρό αδερφάκι με την ονομασία «Τα Χνάρια της Αρκούδας» και απόσταση 17 χιλιομέτρων. Ούτε λίγο ούτε πολύ, 700 αθλητές από όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας αγκάλιασαν την διοργάνωση και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις αποτελώντας τους καλύτερους πρεσβευτές των αγώνων του Μετσόβου.

Metsovo Ursa Trail 2014...Metsovo Ursa Trail 2014...

Φέτος είναι η ώρα της ανταμοιβής για τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει σκληρά για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα που βιώσαμε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Οι πάνω από 1.100 επιβεβαιωμένες (πληρωμένες) συμμετοχές είναι η καλύτερη απόδειξη ότι οι αγώνες του Μετσόβου αποτελούν πια έναν σπουδαίο στόχο αλλά και σημείο συνάντησης των ορεινών δρομέων της χώρας μας οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο ανταμείβουν την δουλειά, την συνέπεια και το μεράκι των ανθρώπων της διοργάνωσης αλλά και την έμπρακτη αγάπη τους προς τον αθλητή και άνθρωπο Νίκο Καλοφύρη…
Εμφανώς βελτιωμένος στα σημεία αναμένεται φέτος ο αγώνας, όχι τόσο ως το κύριο αγωνιστικό γεγονός αφού χωρίς να θέλουμε να φανούμε υπερβολικοι, αγγίζει την τελειότητα, όσο στο οργανωτικό κομμάτι του διημέρου. Τόσο η ανάγκη εξυπηρέτησης του τεράστιου όγκου των αθλητών που θα κατακλύσουν το Μέτσοβο όσο και οι περσινές παρατηρήσεις για βελτιώσεις «στα σημεία» συνέτειναν σε αυτές τις αλλαγές. Έτσι λοιπόν φέτος η τεχνική ενημέρωση θα γίνει σε χώρο στο κέντρο του Μετσόβου πολύ κοντά στο χώρο εκκίνησης και τερματισμού. Αυτός ο χώρος θα αποτελεί εναλλακτική επιλογή για τις απονομές σε περίπτωση άστατου καιρού. Η γραμματεία θα λειτουργήσει σε διπλανό χώρο του δημαρχείου και συγκεκριμένα στο Τούλειο, στα δεξιά του δημαρχείου. Πολύ σημαντικές αλλαγές αφού πέρυσι όσοι ενδιαφέρονταν για την παρακολούθηση της τεχνικής ενημέρωσης έπρεπε να μετακινηθούν εν μέσω μάλιστα βροχής. Επίσης μεγάλη αλλαγή φέτος όσο αφορά και το προαγωνιστικό γεύμα που προσφέρει η διοργάνωση σε όλους τους αθλητές. Χορηγός του pasta party (ή μάλλον καλύτερα … χυλοπίτα party) θα είναι το Ξενοδοχείο-Οινοποιείο ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου (δίπλα στο οινοποιείο) με τοπικές παραδοσιακές γεύσεις όπως και πέρυσι. Όσο για τους πιο τολμηρούς θα μπορούν να πάρουν μια γεύση από τα υπέροχα κρασιά του Οινοποιείου ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ.

Στο Κατώγι Αβέρωφ το φετινό ... χυλοπίτα party!Στο Κατώγι Αβέρωφ το φετινό ... χυλοπίτα party!

Δεν θα υπάρχουν αλλαγές φέτος στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης. Οι αθλητές επέλεξαν (οι εγγραφές έχουν λήξει από τις 8 Μαϊου) μεταξύ των γνωστών δύο αγώνων, του Metsovo Ursa Trail, του μεγάλου αγώνα της διοργάνωσης «Ursa Trail» απόστασης 40χλμ και 2.700μ θετικής υψομετρικής διαφοράς και του μικρότερου «Στα Χνάρια της Αρκούδας» απόστασης 18χλμ και 900μ θετικής υψομετρικής διαφοράς ο οποίος μάλιστα κατέχει την μερίδα του λέοντος στις προτιμήσεις των αθλητών με πάνω από 700 επιβεβαιωμένες εγγραφές!

Όπως και τις προηγούμενες δύο χρονιές, έτσι και φέτος, ανάμεσα στους εκατοντάδες δρομείς που θα βρεθούν στο Μέτσοβο θα είναι και μερικοί από τους καλύτερους της χώρας μας. Οι Βίκυ Καρπούζα , Katarzyna Cekoska, Rannelle McCoy, Ιωάννα Μπαράτσα, Γλυκερία Τζιατζιά, Φάνης Αρκουμάνης, Γιάτσεκ Μπόγκοτς, Αλέξανδρος Φωτιάδης, Δημήτρης Θεοδωρακάκος (δεν είναι επιβεβαιωμένη 100% η συμμετοχή του), Νάσος Μπαρμπαγιάννης, Γιάννης Καλικάς, Γιάννης Κουρκουρίκης και Γιώργος Διαλεκτός μεταξύ άλλων θα έχουν την χαρά να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα μονοπάτια του Μετσόβου. Επικοινωνήσαμε με μερικούς από αυτούς για να μάθουμε τις σκέψεις τους για την επικείμενη συμμετοχή τους, σκέψεις που βγάζουν και ... ειδήσεις!. Βέβαια … ladies first (αλφαβητικά)

Cekoska Katarzyna (Στα Χνάρια της Αρκούδας): Συμμετέχω για δεύτερη φορά στα 'Χνάρια της Αρκούδας,ελπίζοντας σε μια επίδοση καλύτερη από την περσινή. Θέλω να πιστεύω επίσης πως ο στόχος μου είναι εφικτός, αφού φέτος συμπληρώνω έναν χρόνο παρουσίας στους αγώνες δρόμου και βουνού, με σημαντική βελτίωση τόσο στον τομέα τεχνικής (βουνό),όσο και ταχύτητας. Το κομμάτι του ανταγωνισμού είναι η πρόκληση για την προσωπική μου βελτίωση. Ωστόσο χαίρομαι που θα τρέξω δίπλα σε αξιόλογες συναθλήτριες και συνάμα φίλες.Ο Olympus Marathon, αποτελεί για μένα φετινό στόχο, ευελπιστώντας σε μια δικαίωση των κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς. Και επειδή δεν είμαι μόνη σ' αυτή μου την προσπάθεια, θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Κασίμη για την τεχνική και επιστημονική βοήθεια που μου παρέχει και τον Κώστα Λάμπρου για τον εξοπλισμό (Inov-8).

Πάνω από 1.000 συμμετοχές αναμένονται φέτος!Πάνω από 1.000 συμμετοχές αναμένονται φέτος!

McCoy Rannelle (Ursa Trail): Φέτος ο στόχος μου για τον αγώνα είναι προπονητικός, επειδή είναι στην προετοιμασία μου για το CCC στο Mont Blanc τον Αύγουστο, που είναι ο μεγάλος στόχος μου. Είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά η Μέτσοβο θα’ναι μονο ο δεύτερος αγώνας βουνού που συμμετέχω φέτος. Όπως πέρσυ, το Ursa Trail έχει πολύ καλό ανταγωνισμό, με τη δυνατή Ιωάννα Μπαράτσα και η έμπειρη Βίκυ Καρπούζα, αλλά θα’χει και την Γλυκερία Τζιατζιά, που είναι απλά μεγάλο ταλέντο – φοβερές αθλήτριες, που θα’ χω την ιδιαίτερη τιμή να τρέξω μαζι τους στον απαιτητικό αγώνα. Άλλος μελλοντικός αγώνας είναι ο Faethon Olympus Marathon τον Ιούλιο. Μπορώ να τρέξω και σε μερικές αγώνες ασφάλτου, αλλά θα δούμε στη πορεία. Μετά από το CCC, που θα ‘ναι ο σημαντικότερος στόχος μου της χρονιάς, σειρά παίρνει ο μεγαλύτερός μου στόχος για φέτος, ο γάμος μου το Σεπτέμβρη!

Μπαράτσα Ιωάννα (Ursa Trail): Δεν θα μπορούσα να μη συμμετέχω στο Ursa Trail. Αγαπημένος ο Νίκος Καλοφύρης αλλά και το Μέτσοβο με το οποίο με δένουν πολλές αναμνήσεις και βιώματα. Ένας καταπληκτικός αγώνας και συνάμα πολύ απαιτητικός. Στόχος μου είναι μια καλή εμφάνιση χωρίς προβλήματα μιας και φέτος για μένα ήταν μια χρόνιά ξεκούρασης και δεν έχω πολύ καιρό που προπονούμαι. Ο μόνος ανταγωνισμός που νιώθω είναι με τον εαυτό μου ο οποίος αρνείται να ζοριστεί απο τη μια αλλά και θέλει να τα πάει καλά από την άλλη. Αυτή είναι μια μάχη την οποία πάντα δίνω στους αγώνες, έχει πλάκα. Μια κερδίζει η μια πλευρά και μια η άλλη. Όσον αφορά τώρα τις συναθλήτριές μου είναι πολύ δυνατές και έμπειρες . Ένας τέτοιος αγώνας εξάλλου απαιτεί πολλή δύναμη υπομονή και επιμονή και εύχομαι στο τέλος να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι . Οι αγώνες στους οποίους σκοπεύω να πάρω μέρος μετά το URSA TRAIL είναι οι: OLYMPUS MARATHON , TERA 80 χιλ. του The North Face Zagori Mountain Running Καλή δύναμη σε όλους, καλό τερματισμό και να περάσουμε όμορφα που είναι και το ζητούμενο. Ραντεβού λοιπόν στο Μέτσοβο.

Τζιατζιά Γλυκερία (Ursa Trail): Ειμαι πολυ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα τρέξω στον αγώνα του Μετσόβου. Οι εντυπώσεις που μου εχουν μεταφέρει αθλητές και φίλοι που εχουν τρέξει τον αγώνα δεν ήταν παρά οι καλύτερες! Ο στόχος μου για τον αγώνα ειναι πανω απ'ολα να τερματίσω υγιής και να δοκιμάσω τον εαυτό μου σιγα σιγα σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Εύχομαι όλα να πάνε καλα για όλους μας και να περάσουμε μια όμορφη μερα στα βουνά του Μετσόβου!

Αρκουμάνης Φάνης (Ursa Trail): Δεν είναι δυνατόν να απουσιάσω από μια διοργάνωση που έχει αναλάβει ο φίλος μου Νίκος όπως επίσης μην ξεχνάμε οτι στο Μέτσοβο κτυπάει η καρδια της TECNICA . Έιναι ένας αγώνας που παίρνουν μέρος οι περισσότεροι αθλητές και αυτό αποτελεί πρόκληση για όλους. Τώρα στα αγωνιστικά σχετικά με μένα είμαι όπως και σε όλους τους αγώνες: σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και με λίγη προπόνηση λόγω φόρτου εργασίας οπότε σίγουρα θα πάω καλά . Τον ανταγωνισμό δεν τον φοβάμαι και να σου πω την αληθεια το διασκεδάζω με το φίλο μου το Σταύρο αν και τώρα τελευταία βλέπω την πλάτη του. Αγωνες για φέτος προγραμματίζω πολλούς: 29/5/15 παγκόσμιο 85χιλ. 5.500 υψ. Annecy – Γαλλία, σίγουρα 2-3 ακόμη μέσα στο καλοκαίρι και αυτά όλα με στόχο τον Γύρο των Γιγάντων (Tor des Geants) όπου είμαι καλεσμένος από την TECNICA. Τρέχουμε για να γελάμε και να είμαστε χαρούμενοι και μην ξεχνάμε δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Άλλωστε από κει που περνάει ο πρώτος περνάει και ο τελευταίος…

Ο Φάνης Αρκουμάνης στο Metsovo Ursa Trail 2014Ο Φάνης Αρκουμάνης στο Metsovo Ursa Trail 2014

Διαλεκτός Γιώργος (Ursa Trail): Στόχος για τη φετινή χρόνια είναι οι αγώνες μεγαλύτερων αποστάσεων, ένας εκ των οποίων ο αγώνας του Μετσόβου. Οι πολύ θετικές κριτικές καθώς και η μεγάλη ομορφιά του μέρους δε θα μπορούσαν παρά να με δελεάσουν στο να επιλέξω αυτόν τον αγώνα! Πολλοί καλοί αθλητές θα σταθούν στη γραμμή της εκκίνησης και αυτο θα δώσει ενα ωραίο συναγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!

Καλικάς Γιάννης (Ursa Trail): Θα είναι μεγάλη μου χαρά η συμμετοχή μου στον τόσο όμορφο αγώνα Ursa Trail. Επίσης είναι πολύ σημαντική η παρουσία του συνόλου των αθλητών που διακρίνονται στο ορεινό τρέξιμο. Στόχος μου είναι να πλασαριστώ μέσα από αυτό τον έντονο συναγωνισμό σε μια καλή θέση στη γενική κατάταξη. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση μετά το Μαραθώνιο της Μεσσήνης που αποτελούσε και το στόχο του έτους. Φέτος θα συμμετάσχω επίσης στη Ζήρεια και στη συνέχεια στο TDS , Lost trail και στο ROUT στη πανέμορφη Ροδόπη. Ευχαριστώ!

Κουρκουρίκης Γιάννης (Ursa Trail): Με μεγάλη μου χαρά συμμετέχω μου φέτος στον αγώνα του Μετσόβου Ursa trail, έναν αγώνα ανάμεσα σε πανέμορφα τοπία των ορεινών όγκων της Πίνδου δια χειρός Νίκου Καλοφύρη. Στόχος μου να μετρήσω τις δυνάμεις μου την δεδομένη στιγμή σε έναν δύσκολο και απαιτητικό αγώνα με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού μιας και συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό ικανών δρομέων βουνού. Ο αγώνας λόγω της μορφολογίας του εδάφους και και των απαιτητικών κλίσεων έγινε ''αγαπητός'' στην ορεινή δρομική κοινότητα μιας και είναι ιδανικός για να σε προετοιμάσει για τα πιο δύσκολα ''μεγάλα'' ραντεβού όπως το UTMB στο τέλος Αυγούστου που αποτελεί και δικό μου στόχο για φέτος καθώς και το Σπάρταθλο μόλις ένα μήνα μετά. Έτσι έχω επιλέξει μια σειρά από δύσκολους αγώνες στο πρόγραμμά μου προκειμένου να με προετοιμάσουν κατάλληλα για τις δυο αγωνιστικές μου προκλήσεις.

Μπόγκοτς Γιάτσεκ (Στα Χνάρια της Αρκούδας): Σε ευχαριστώ που με συμπεριλαμβάνεις στο αφιέρωμα του Μετσόβου (Ursa Trail, Στα Χνάρια της Αρκούδας), θα τρέξω και φέτος στα χνάρια της Αρκούδας, μου αρέσει η διαδρομή γιατι έχει τεχνικά και γρήγορα κομμάτια και στόχος μου είναι να μην χαθώ! Είναι πρώτος μου αγώνας φέτος μετά τους τραυματισμούς που είχα και θα μπώ δυναμικά στον αγώνα για μια καλή εμφάνιση. Όσο αφορά τον ανταγωνισμό πάντα υπάρχει ανταγωνισμός γιατι στο βουνό δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και το επίπεδο των συναθλητών μου είναι αρκετά ψηλό. Φετινός στόχος είναι ο Όλυμπος να κατεβούμε κάτω απο 5 ώρες και μια καλή εμφάνιση στην Γαλλία (σ.σ. OCC - Ultra Trail du Mont Blanc) 

Τελευταία (και ελπίζουμε να μας συγχωρέσει) αφήσαμε τα λόγια της Βίκυς Καρπούζα, τα οποία αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αφού προέρχονται από μία διαχρονική μορφή του ελληνικού ορεινού τρεξίματος και απηχούν τις απόψεις των ανθρώπων του χώρου που έχουν γνωρίσει τον αθλητή και άνθρωπο Νίκο Καλοφύρη …

Βίκυ Καρπούζα (Στα Χνάρια της Αρκούδας): Εγώ δεν θα μιλήσω για τον στόχο μου στον αγώνα, σε τι κατάσταση βρίσκομαι, για τους μελλοντικούς στόχους αλλά για το Νίκο Καλοφύρη! Για το Νίκο έτσι όπως τον ξέρω τα τελευταία τουλάχιστον 18 χρόνια! Για τον φίλο που αγαπώ προπάντων, θαυμάζω και κλέβω στοιχεία τού χαρακτήρα του σε κάθε μας συνάντηση...! Ο Νίκος δεν έχει Facebook, δεν έχει twitter, ή σελίδες προσωπικές... Γενικά δεν είναι άνθρωπος του φαίνεσθαι αλλά του γίγνεσθαι! Και παρότι δεν ασχολείται με την προβολή του και το πλασάρισμά του στα ΜΜΕ τον ξέρει όλος ο κόσμος!!! Και είναι τόσο οικείος σ όλον τον κόσμο, αθλητές και μη που όλοι τον φωνάζουν Νίκο...κι όλοι χωρίς την διευκρίνηση επιθέτου με σιγουριά γνωρίζουν ότι εννοούν τον Καλοφύρη! Ο Νίκος δεν χρειάζεται συστάσεις. Τον ξέρουμε όλοι από τα καταπληκτικά ρεκόρ και νίκες που έκανε σε πολλούς αγώνες σε όλα τα μήκη, πλάτη της Ελλάδας και απο τα βάθρα του CCC ( Μοναδικός Έλληνας σε τόσο διάσημο αγώνα) Ο Νίκος δεν μπαίνει στην διαδικασία των πολλών λόγων για να περιγράψει ή να σου πει κάτι. Τα λιτά λόγια του αλλά οι πλούσιες εκφράσεις του δεν σου αφήνουν καμιά απορία σ οποιοδήποτε θέμα! Ο Νίκος παρέλαβε το Ορειβατικό τρέξιμο στην κλίμακα 5 και το εκτόξευσε στο 10+++... Κατάφερε ότι λίγοι αθλητές στον κόσμο κατάφεραν: Να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του από την δόξα και τις νίκες, να μην έχει "αυλή" και να μην τρέχει με "καλάμι" αλλά με τα πόδια τόσα χρόνια τώρα!!! Και κατάφερε μέσα σε 3 χρόνια τώρα να μας αποκαλύψει και το ταλέντο του σαν διοργανωτής αγώνων! Μέσα σε 3 χρόνια κατάφερε να μας κάνει να μιλάμε όλοι για την Αρκούδα! Και είναι μάλλον η πρώτη φορά στην ιστορία του ζώου που σ αυτήν την περίπτωση η αναφορά στ όνομα δεν παραπέμπει στο ζώο αλλά στον αγώνα του! Είναι η πρώτη φορά που στο άκουσμα του ονόματος του ζώου δεν τρέχεις μακριά απ αυτήν αλλά τρέχεις προς αυτήν!!! Μετά απ όλα αυτά που έχει πάνω του αυτός ο άνθρωπος- τις χάρες και τα ταλέντα που του χάρισε απλόχερα ο Θεός- υπάρχει κανείς που αναρωτιέται τι αγώνα διοργανώνει ο Νίκος?? Κοιτώντας τον ίδιο καταλαβαίνεις και την ποιότητα και την σοβαρότητα και το ύφος του αγώνα!!!

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Σάββατο 23/5/2015
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΩΡΑΤΟΠΟΣ
Παραλαβή αριθμών και υλικών12:00-21:00Τούλειο (δίπλα στο Δημαρχείο Μετσόβου)
Τεχνική ενημέρωση Ursa Trail19:00-19:20Αίθουσα Χατζηγεωργίου
Τεχνική ενημέρωση Στα χνάρια της αρκούδας19:30-19:45(δίπλα στο Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής)

Κυριακή 24/5/2015
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΩΡΑΤΟΠΟΣ
Παραλαβή αριθμών "Ursa Trail"7:30-8:00Τούλειο (δίπλα στο Δημαρχείο Μετσόβου)
Εκκίνηση αγώνα "Ursa Trail"08:30Κεντρική πλατεία Μετσόβου
Όριο τερματισμού17:00 
Παραλαβή αριθμών "Στα Χνάρια της Αρκούδας"8:00-9:00 
Εκκίνηση αγώνα "Στα Χνάρια της Αρκούδας"09:30 
Εκκίνηση παιδικού αγώνα για παιδιά δημοτικού 1.500μ10:30 
Όριο τερματισμού στα Χνάρια της Αρκούδας14:30 
Σνακ αθλητών12:00-17:30 
Όριο τερματισμού Ursa Trail - Απονομές17:00 
ΛΗΞΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17:30 

Για περισσότερα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του αγώνα: www.metsovorace.gr
Πηγή: advendure.com
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου