«Καλή επιτυχία στο Final Four στη Μαδρίτη» | Epirus World

«Καλή επιτυχία στο Final Four στη Μαδρίτη»


«Καλή επιτυχία» ευχήθηκε το ΣΚΡΑΤΣ, μέγας χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αποχαιρετώντας την ομάδα πριν αναχωρήσει για το Final Four στη Μαδρίτη, σε μία ειδική εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, o αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης και o γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, δέχτηκαν τα συγχαρητήρια της διοίκησης της ΟΠΑΠ για την έως τώρα πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα καθώς και ευχές για την απόκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τροπαίου.

Oι παρευρισκόμενοι από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία της ομάδας στο Final Four και δεσμεύτηκαν ότι θα παρουσιάσει τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό της. 

Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε την ΟΠΑΠ για την άριστη συνεργασία που έχουμε εδώ και 4 χρόνια. Πρόκειται για μία χορηγία μέγιστης σημασίας και αποδοτικότητας. Ήδη με το ΤΖΟΚΕΡ στην φανέλα μας έχουμε κατακτήσει δύο φορές την πρώτη θέση στην Ευρωλίγκα και ελπίζουμε ότι τώρα και με το ΣΚΡΑΤΣ θα έχουμε ανάλογη συνέχεια. Είμαστε πανέτοιμοι για τις μεγάλες αναμετρήσεις. Το μοναδικό που χρειαζόμαστε είναι "τύχη στη στιγμή", όπως υπόσχεται και το ΣΚΡΑΤΣ!»

Ο κ. Πάνος Μπόλλας, Marketing Communication and Sponsorships Director της ΟΠΑΠ Α.Ε., δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Το ΣΚΡΑΤΣ και ο όμιλος ΟΠΑΠ είναι ιδιαίτερα περήφανοι που είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Final Four στη Μαδρίτη!».




Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου