«Βόμβα» με τη δίωξη της Βέροιας | Epirus World

«Βόμβα» με τη δίωξη της Βέροιας

Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Super League, έρχεται μια μάλλον αναμενόμενη εξέλιξη που είναι πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα για την κατηγορία. 

Όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ομάδα της Βέροιας, στον γενικό αρχηγό Γιώργο Λαναρή και στον τέως μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη, για εμπλοκή σε ύποπτο προς χειραγώγηση παιχνίδι. 

Η δίωξη των τριών προκύπτει μετά τις ένορκες καταθέσεις του πρώην προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Νίκου Γεωργέα, οι οποίοι είχαν αναφέρει πως στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου κι ενώ δεν υπήρχε σκορ στο παιχνίδι, άνθρωπος της ομάδας (ο γενικός αρχηγός Γιώργος Λαναρής, στον οποίο έχουν ήδη επιβληθεί περιοριστικοί όροι), ζήτησε από την ομάδα να χάσει και μάλιστα με… over. Όπως κι έγινε τελικά, με τον Μήτρογλου να ανοίγει το σκορ στο 54’ και να ακολουθούν άλλα δύο γκολ, στο 86’ με τον Τζεμπούρ και το 91’ από τον Πάντελιτς.Για την ίδια υπόθεση κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας ένας ακόμη πρώην παίκτης της Βέροιας, ο Παντελής Καφές. 

Εφόσον οι διωκόμενοι κριθούν ένοχοι, ο κίνδυνος να επιβληθεί στη Βέροια ποινή υποβιβασμού είναι μεγάλος. 

Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου