Εραστής… κατά συρροή εξαπατά γυναίκες στη Βρετανία | Epirus World

Εραστής… κατά συρροή εξαπατά γυναίκες στη Βρετανία

Έναν 43χρονο με πολλά ονόματα και πολλές ιστορίες προδοσίας στην πλάτη του αναζητά η βρετανική αστυνομία μετά την αποκάλυψη πως έχει εξαπατήσει πολλές γυναίκες πουλώντας τους έρωτα και φεύγοντας με… όλα τα λεφτά τους. 

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως χρησιμοποιεί τα ονόματα David Donald, David Ross, David Kayne, David Marshall, David Jamieson, David Cochrane και David Cunningham για να ξεγελάσει γυναίκες και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους (και τις τραπεζικές τους καταθέσεις). 

Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας αυτός βγήκε νωρίτερα φέτος από τη φυλακή όπου κρατείτο επί τρία χρόνια. 

Η Helen Gardner είναι μία από τις γυναίκες που αποφάσισε να μιλήσει για τη σχέση της με τον δράστη, όταν η ιστορία του έγινε γνωστή. 

Η 38χρονη, μητέρα επτά παιδιών- το ένα δικό του- τον γνώρισε ως David Ross. Προερχόταν από έναν διαλυμένο γάμο, τον ερωτεύτηκε αμέσως και πίστεψε πως της είχε δοθεί δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη και τη ζωή. Όταν της είπε πως είχε τσακωθεί με τον συγκάτοικό του και πως είχε γίνει διάρρηξη στο διαμέρισμά του, του πρότεινε να μετακομίσει στο σπίτι της. 

«Μου είπε πως είχε δηλωθεί ως ασθενής από τη δουλειά του και πως τα επιδόματά του είχαν κοπεί κι έτσι εγώ πλήρωνα για όλα. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου και αρραβωνιαστήκαμε, πλήρωσα μόνη μου το δαχτυλίδι μου…», αφηγείται. 

Όπως περιγράφει, της είχε ζητήσει να πάει μαζί του στο πανεπιστήμιο που υποτίθεται πως φοιτούσαν οι δίδυμες κόρες του- με τις οποίες υποτίθεται πως η πρώην σύζυγός του δεν του επέτρεπε να έχει σχέσεις- και να αφήσουν ένα σημείωμα για τον εντοπισμό τους. 

Το χειρότερο όμως ήταν πως της ζήτησε να κάνουν ένα παιδί μαζί. Τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνισή του η γυναίκα ανακάλυψε πως ήταν έγκυος…

«Μου είπε πως είχε βρει δουλειά και την πρώτη μέρα έφυγε να πάει στο γραφείο του στις 5:30 το πρωί. Μου έστειλε ένα sms λέγοντας πως ανυπομονούσε να δει εμένα και τα παιδιά όταν τελείωνε τη δουλειά του. Μετά ανακάλυψα πως η κάρτα μου έλειπε και πως ο λογαριασμός μου ήταν άδειος», συνεχίζει. 

Δεν τον ξαναείδε ποτέ. 

Ανακάλυψε πως τα κορίτσια που έλεγε πως ήταν οι κόρες του δεν ήταν καν δικά του. Δεν είχε γίνει ποτέ διάρρηξη στο σπίτι του και δεν είχε πάρει ποτέ διαζύγιο. 

Όταν η κόρη τους ήταν τριών εβδομάδων, η Helen επικοινώνησε με την αστυνομία. Τότε έμαθε πως ο άνδρας που είχε αγαπήσει ήταν ένας κοινός απατεώνας που προσέγγιζε γυναίκες και ζούσε σε βάρος τους. 

«Σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα κυρίως να πιστέψω πως μου ζήτησε να κάνουμε παιδί ενώ δεν είχε σκοπό να μείνει μαζί μου», τονίζει, «κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά μου, οι ορμόνες μου είχαν τρελαθεί και εκείνοι μου έλεγαν πως ο άνδρας που νόμιζα πως με αγαπούσε μου είχε πει ψέματα και είχε κάνει επάγγελμα την εξαπάτηση γυναικών. Δεν είχα ούτε σεντς στο λογαριασμό μου, δεν μπορούσα ούτε να αγοράσω δώρο στον γιο μου που είχε λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του».
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου