Επιδρομή ΣΔΟΕ σε ιατρεία της Αττικής | Epirus World

Επιδρομή ΣΔΟΕ σε ιατρεία της Αττικής

Συνεχίζονται οι εντατικοί και συστηματικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας σε ιατρεία της ευρύτερης περιοχής της Αττικής.

Ειδικότερα, Αστυνομικοί του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης και Ασφαλιστικής Προστασίας της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας διενήργησαν ελέγχους σε ιατρεία στις περιοχές Αθηνών, Νέας Ιωνίας και Αιγάλεω.

Συγκεκριμένα στις 20-05-2015 ελέγχθησαν εννέα ιατρεία και σε ένα από αυτά διαπιστώθηκε πως ο ιατρός δεν είχε εκδώσει σε ασθενή, απόδειξη παροχής υπηρεσιών αξίας 200 ευρώ.

Στη συνέχεια ακολούθησε φορολογικός έλεγχος στο ιατρείο του και ενημερώθηκε η αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου