Με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ξεκινούν αύριο οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ | Epirus World

Με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ξεκινούν αύριο οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ξεκινούν αύριο Σάββατο στις 13.00 οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στο ξενοδοχείο Divani Caravel. 

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στο ιστορικό των διαπραγματεύσεων μέχρι την Σύνοδο Κορυφής της Ρίγα και τις επαφές του με τον κ. Ολάντ και την κ. Μέρκελ. 

Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με κομματικές πηγές, αναμένεται να τονίσει την ανάγκη ενότητας παρά τις διαφορετικές θέσεις και παράλληλα να υπογραμμίσει την αξία της συλλογικότητας στην κομματική και πολιτική δράση. 

Ένα διευρυμένο σώμα περίπου 350 μελών της Κεντρικής Επιτροπής , βουλευτών και επικεφαλής των νομαρχιακών επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει το Σάββατο και την Κυριακή προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων και να τοποθετηθούν επ αυτών υπουργοί, βουλευτές και στελέχη. 

Η Αριστερή Πλατφόρμα , αλλά και οι άλλες τάσεις αναμένεται να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις, δεν είναι ακόμη σαφές αν θα κατατεθούν θέσεις που να τεθούν σε ψηφοφορία, καθώς οι διεργασίες θα συνεχιστούν και αύριο. 

Οι εργασίες της διευρυμένης συνεδρίασης της ΚΕ θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου