Χωρίς Ομάρ στον τελικό ο Ολυμπιακός | Epirus World

Χωρίς Ομάρ στον τελικό ο Ολυμπιακός

Αν και προπονείτο κανονικά τις τελευταίες μέρες, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί κρίθηκε ανέτοιμος, έχοντας μείνει καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, για τον τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τη Skoda Ξάνθη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (20:30). 

Ο Νορβηγός μπακ δεν συμπεριλήφθηκε από τον Βίτορ Περέιρα στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» και τη θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Λεάντρο Σαλίνο. 

Όσον αφορά στις σκέψεις για την ενδεκάδα, ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, οι Σαλίνο δεξί και Μαζουακού αριστερό μπακ, Μποτία και Σιόβας θα είναι τα στόπερ, Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά θα είναι τα αμυντικά χαφ με τον Τσόρι σε πιο οργανωτικό ρόλο (π.χ. πιθανότητες για τη μεσαία γραμμή έχει και ο Κασάμι), ενώ για την τριάδα μπροστά σίγουροι θεωρούνται οι Ντοσεβί και Μήτρογλου, ενώ την τρίτη θέση διεκδικούν πολλοί παίκτες (Φουστέρ, Μπενίτες, Χάρα, Φορτούνης). 

H 20μελής αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μποτία, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Εντινγκά, Ντουρμάζ, Βούρος.

Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου