"Κύκλωμα" που προωθεί φάρμακα σε... "μαϊμού" απόρους από την Αλβανία, κατήγγειλε ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας | Epirus World

"Κύκλωμα" που προωθεί φάρμακα σε... "μαϊμού" απόρους από την Αλβανία, κατήγγειλε ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Την ύπαρξη "κυκλώματος" που προωθεί φάρμακα σε... "μαϊμού" απόρους από την Αλβανία, κατήγγειλε ο διοικητής του Νοσοκομείου της Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Αγώνα για την Υγεία στην Πρέβεζα, που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, οι... "μαϊμού" άποροι, διαμένουν μόνιμα στην Αλβανία, δεν είναι καν μόνιμοι κάτοικοι Πρέβεζας και έχουν βιβλιάριο απορίας για την Πρέβεζα, χωρίς κανέναν έλεγχο, κατέχοντας όλα τα προνόμια στα φάρμακα, ενώ είναι κάτοικοι του εξωτερικού! Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας, η ίδια παρανομία έχει γίνει και με τις συντάξεις του ΟΓΑ! Την ίδια διαπίστωση έκανε και η Καλλιόπη Μιχελάκου για το Κοινωνικό Ιατρείο Πρέβεζας και τόνισε ότι στο δήμο Πρέβεζας, προσπαθούν να είναι περισσότερο αυστηροί σε αυτούς που "πατούν" πάνω στην ευαισθησία και την αλληλεγγύη του Ιατρείου, για να προμηθεύονται φάρμακα παρατύπως, ενώ έχουν την οικονομική δυνατότητα.
epirusgate.blogspot.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου