Πρέβεζα: Σύλληψη ημεδαπών κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος ημεδαπών | Epirus World

Πρέβεζα: Σύλληψη ημεδαπών κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος ημεδαπών

Συνελήφθησαν χθες (12-05-2015) το απόγευμα στο  Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θεσπρωτικού σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, τρεις ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 38, 16 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και πρόκλησης σωματικών βλαβών ενώ αναζητούνται και δύο ημεδαποί συνεργοί τους, ηλικίας 19 και 21 ετών.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες (12-05-2015) το μεσημέρι στην Τύρια του Δήμου Ζηρού, οι προαναφερόμενοι δράστες επιτέθηκαν απρόκλητα με μεταλλικά αντικείμενα σε τέσσερις ημεδαπούς Ρομά, ηλικίας 18, 20, 21 και 28 ετών και απέσπασαν από τον 18χρονο χρηματικό ποσό.
Για τον εντοπισμό των δραστών διενεργήθηκαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των τριών ημεδαπών στο Λούρο Πρέβεζας.
Από τον 38χρονο συλληφθέντα υπεβλήθη έγκληση σε βάρος του 20χρονου και του 18χρονου ημεδαπού, για εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.   

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θεσπρωτικού.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου