«Η κυβέρνηση αποτελείται από σκληρούς διαπραγματευτές της φακής» | Epirus World

«Η κυβέρνηση αποτελείται από σκληρούς διαπραγματευτές της φακής»

Με εντόνως επικριτικό λόγο καταφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , Ευάγγελος Βενιζέλος στην σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και στις διαπραγματεύσεις χαρακτηρίζοντάς τους διαπραγματευτές «σκληρούς διαπραγματευτές της φακής» και «τζάμπα μάγκες» αναφερόμενος στο γεγονός πως ενώ κινδυνολογούσαν πως δεν θα πληρώσουν την δόση του ΔΝΤ, την είχαν πληρώσει ήδη από χθες το βράδυ. 

Επίσης δεν παρέλειψε να πει πως από όσα έλεγε προεκλογικά ο κ. Τσίπρας δεν εφάρμοσε τίποτα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «τα προηγούμενα πέντε χρόνια μαζεύαμε στην καρδάρα το γάλα με πολύ κόπο αλλά την καρδάρα μπορείς να την μαζεύεις πέντε χρόνια και σε πέντε λεπτά να την σκορπίσεις. Η ζημιά θα μπορούσε να είχε γίνει από την πρώτη μέρα. Στη ουσία δεν έγινε γιατί έκανε πίσω σε πολλά ο κύριος Τσίπρας». 

Παρόλα αυτά όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με την πολιτική του ο κ. Τσίπρας «καταστρέφει τις θυσίες και τον πόνο του, τον χαϊδεύει, τον λουστράρει, παίζει μαζί του επικοινωνιακά, αλλά ασεβεί πάνω στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν κι έχουν φτύσει αίμα. Γιατί αναλογιστείτε τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν δεν είχε κάνει υποχώρηση ο Τσίπρας και πραγματοποιούσε κάτι από όλα αυτά που έταζε προεκλογικά όπως παύση πληρωμών. Ουσιαστικά εφαρμόζει αυτά που έχουμε συμφωνήσει το 2012 που είναι κούρεμα. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται ηρωικά, λεβέντικα αλλά στην ουσία είναι τζάμπα μάγκες. Έλεγαν ότι δεν θα πληρώσουν τη δόση του ΔΝΤ ενώ είχαν πληρώσει από χθες οι σκληροί διαπραγματευτές της φακής».
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου