ΥΛΙΚΑ
- Κολοκυθάκια
- Αλεύρι
- Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα τεμαχίζουμε σε φετούλες ή σε ροδέλες.
Τα βάζουμε στο σουρωτήρι, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για μισή με μία ώρα για να βγάλουν υγρά.
Τα αλευρώνουμε και τα αραδιάζουμε σε μια πιατέλα. Τα βάζουμε στο ψυγείο.
Το μεσημέρι θα έχουν μετατρέψει το αλεύρι σε ζυμάρι και θα είναι έτοιμα για τηγάνισμα.
Τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι. Μόλις ροδίσουν από την μία τα γυρνάμε και από την άλλη.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου