Τραγανά κολοκυθάκια χωρίς κουρκούτι | Epirus World

Τραγανά κολοκυθάκια χωρίς κουρκούτι

ΥΛΙΚΑ
  • Κολοκυθάκια
  • Αλεύρι
  • Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα τεμαχίζουμε σε φετούλες ή σε ροδέλες.
Τα βάζουμε στο σουρωτήρι, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για μισή με μία ώρα για να βγάλουν υγρά.
Τα αλευρώνουμε και τα αραδιάζουμε σε μια πιατέλα. Τα βάζουμε στο ψυγείο.
Το μεσημέρι θα έχουν μετατρέψει το αλεύρι σε ζυμάρι και θα είναι έτοιμα για τηγάνισμα.
Τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι. Μόλις ροδίσουν από την μία τα γυρνάμε και από την άλλη.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου