Παγκόσμια μέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά | Epirus World

Παγκόσμια μέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά

Καρφίτσες με λουλουδάκι «Μη με λησμόνει», που είναι το σύμβολο για τα εξαφανισμένα παιδιά, μοιράζουν, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μέλη «Του Χαμόγελου του Παιδιού», με αφορμή τη σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά.

Εθελοντές και εργαζόμενοι του Οργανισμού μοίρασαν, νωρίς το πρωί, σε μαθητές και δασκάλους του 41ου Δημοτικού Σχολείου, στην οδό Ικτίνου, ενημερωτικό υλικό, καρφίτσες, μπαλόνια και βραχιολάκια, στα οποία αναγράφονταν η ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000.

Η δράση θα συνεχιστεί, έως το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Ικτίνου, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σε ζητήματα παιδικής προστασίας.

Σημειώνεται ότι το 2014 το 116000 δέχτηκε 7151 κλήσεις και συνολικά 111 αιτήματα για την υποστήριξη ερευνών αναζήτησης εξαφανισμένων παιδιών. Ο οργανισμός διαχειρίστηκε 91 περιπτώσεις, εκ των οποίων τα 82 παιδιά εντοπίστηκαν.
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου