ΠΡΕΒΕΖΑ: Η αμέλεια της Δημοτικής Αρχής είναι "εγκληματική" | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η αμέλεια της Δημοτικής Αρχής είναι "εγκληματική"


Απέναντι ακριβώς από την παιδική χαρά όπου παίζουν δεκάδες παιδιά καθημερινά βρίσκεται ο αθλητικός χώρος που βλέπετε στις εικόνες.Στο παρελθόν ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιούνταν σαν γήπεδο τένις και στην συνέχεια σαν γήπεδο μπάσκετ. Σήμερα όχι μόνο  δεν χρησιμεύει σε τίποτα, αλλά αποτελεί έναν πραγματικό κίνδυνο από την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται. 






Τα σίδερα και τα πλέγματα κρέμονται και αποτελούν δημόσιο κίνδυνο για τα παιδιά που μπορεί να προσπαθήσουν να εισέλθουν εντός του χώρου αλλά και για τους διερχόμενους!




Οι εικόνες μαρτυρούν ποιο είναι το πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τον αθλητισμό στην Πρέβεζα .... Ευτυχώς που υπάρχουν σύλλογοι που παλεύουν για να μας φέρνουν διακρίσεις και να μας κάνουν υπερήφανους, διαφορετικά ο αθλητισμός στην Πρέβεζα θα ήταν σαν τις εικόνες. Ετοιμόρροπος!!!
Δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι η Δημοτική Αρχή θα ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα, ωστόσο αν θεωρούν ότι δεν μπορούν να το σουλουπώσουν για να είναι ασφαλές και να μπορούν τα παιδιά να παίζουν, ας το ξηλώσουν!!!
Πηγή: mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου