Απαιτητικά τα σημερινά θέματα στα Λατινικά | Epirus World

Απαιτητικά τα σημερινά θέματα στα Λατινικά

Τα κείμενα 44, 49 και 29 περιλαμβάνονταν στα σημερινά θέματα, όπως δήλωσαν στοnewsbeast.gr, υποψήφιοι που βγήκαν από τις σχολικές αίθουσες. Σε ερώτησή μας για το πώς τους φάνηκαν τα σημερινά θέματα των Λατινικών δήλωσαν ότι είχαν αρκετές ασκήσεις και ήταν απαιτητικά.

Ο φιλόλογος Βασίλης Γραίκος ανέφερε ότι τα σημερινά θέματα ήταν για πολύ καλά διαβασμένους. Υπήρχαν πολλές ασκήσεις στο συντακτικό, που ήταν και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των θεμάτων ενώ βατά σε γενικές γραμμές ήταν τα θέματα της γραμματικής. 

Επίσης μας επεσήμανε ότι για πρώτη φορά δεν τέθηκαν ερωτήσεις για χαρακτηρισμό δευτερεύουσας πρότασης ούτε για συντακτική αναγνώριση λέξεων του κειμένου . Ο κ. Γραίκος δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ενδεχομένως το θέμα Γ1δ να δυσκολέψει τους υποψηφίους καθώς απαιτούσε και γνώσεις από τη Β Λυκείου.

Στην ερώτησή μας για το αν τα θέματα χαρακτηρίζονται πιο δύσκολα από τα περσινά, ο κ. Γραίκος μας δήλωσε ότι «θα μπορούσαμε να πούμε ότι είχαν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας λόγω του γεγονότος ότι υπήρχαν πολλές ασκήσεις στο συντακτικό».

Καλόγηρος Βασίλειος
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου