Απολογείται ο άντρας που έπνιξε τη γυναίκα του | Epirus World

Απολογείται ο άντρας που έπνιξε τη γυναίκα του

Στον Ανακριτή οδηγείται σήμερα για να απολογηθεί ο 45χρονος που φέρεται να σκότωσε την 48χρονη γυναίκα του, μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού, στην οδό Μειλίχου στην Πάτρα, το απόγευμα του Σαββάτου 23 Μαΐου.

O 45χρονος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του thebest.gr έβαλε χειροπέδες στη γυναίκα του και την έπνιξε μέσα στη μπανιέρα, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του. Όταν η αστυνομία μπήκε στο σπίτι είδε τη γυναίκα στο κρεβάτι και τον άνδρα τραυματισμένο, σε λιπόθυμη κατάσταση. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια, αφού διέφυγε τον κίνδυνο, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα.

Το ζευγάρι είχε μαζί ένα παιδί 14 ετών , ενώ η γυναίκα ήταν μητέρα άλλων δύο παιδιών. Ο σύζυγός της φέρεται να την ζήλευε παθολογικά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η 48χρονη του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Τι λέει ο αδελφός της 48χρονης

Ο 45χρονος όπως υποστηρίζει στο STAR ο αδελφός της γυναίκας είχε κάνει απόπειρα και στο παρελθόν να την σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο.

«Στον ύπνο της επάνω την έπιασε. Eίχε γεμίσει την μπανιέρα, ξύπνησε εκείνη την ώρα και μπόρεσε και ξέφυγε» αναφέρει ο αδελφός της 48χρονης. Τότε, η 48χρονη όπως λέει ο αδελφός της, πήρε τον 14χρονο γιο που είχε με τον 45χρονο και πήγε στη Θεσσαλονίκη.

«Έφυγε, τον εγκατέλειψε. Την πήρε η μητέρα της στη Θεσσαλονίκη, κάθισε γύρω στις 20 μέρες. Ξαναμπλέξανε πάλι, πήγε στην Πάτρα. Είπαν να μείνουν συμβατικά» πρόσθεσε.

Την περασμένη εβδομάδα τσακώθηκαν και πάλι. Όπως υποστηρίζει ο αδελφός της, η 48χρονη έκανε μια τελευταία προσπάθεια για να τα βρουν. «Την πήρε τηλέφωνο, λέγοντας της να τα βρουν. Έκλεισαν ραντεβού, πήγε στο σπίτι, έκλεισε την πόρτα, της έβαλε ταινία μονωτική στο στόμα, χειροπέδες, γέμισε την μπανιέρα νερό, την έβαλε μέσα και την έπνιξε».
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου