Τρίδυμα γεννήθηκαν με... τρία χρόνια διαφορά! | Epirus World

Τρίδυμα γεννήθηκαν με... τρία χρόνια διαφορά!

Όταν η Sarah Swann λέει στον κόσμο πως τα παιδιά της είναι τρίδυμα κανείς δεν την πιστεύει. Και δεν είναι παράλογο καθώς ο George, ένα από τα τρίδυμα, ήρθε στον κόσμο τρία χρόνια πριν την αδελφή του Lilah και τον αδελφό του Noah – παρότι και οι τρεις συνελήφθησαν την ίδια στιγμή!

Τα τρία παιδιά γέμισαν την καρδιά της Swann- η οποία δεν είχε αρχίσει να προσπαθεί για να κάνει οικογένεια μέχρι που έγινε 40. Στον αγώνα της να κάνει παιδιά στράφηκε στην εξωσωματική γονιμοποίηση και έφερε στον κόσμο τα δίδυμα Noah και Lila σε ηλικία 45 ετών, στα τέλη Ιανουαρίου. 

«Είναι απίστευτο όταν σκέφτομαι πως τα τρίδυμά μου γεννήθηκαν με τρία χρόνια διαφορά. Ο κόσμος δεν το πιστεύει όταν λέω πως συνελήφθησαν την ίδια στιγμή», λέει στη Daily Mail η γυναίκα από το Leicester. 

«Όταν συνήθισε την ιδέα ο George ανυπομονούσε να γνωρίσει τον αδελφό και την αδελφή του. Η οικογένειά μου είναι πλέον ολοκληρωμένη», προσθέτει.
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου