Νέο χώρο για τους αγώνες υδατοσφαίρισης ψάχνει η Βραζιλία | Epirus World

Νέο χώρο για τους αγώνες υδατοσφαίρισης ψάχνει η Βραζιλία

Για καινούργιο χώρο, ο οποίος θα μπορέσει να φιλοξενήσει τους αγώνες υδατοσφαίρισης, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 ψάχνει το Ρίο ντε Τζανέιρο, μετά την χθεσινή επιβεβαίωση των διοργανωτών πως οι αλλαγές στον μέχρι χθες καθορισμένο χώρο δεν θα τελειώσουν έγκαιρα.

Οι εργασίες διαμόρφωσης στο υδάτινο πάρκο Χούλιο Ντελαμέρ το οποίο αναμενόταν να φιλοξενήσει τους αγώνες υδατοσφαίρισης δεν έχουν καν ξεκινήσει, παρόλο που η επίσημη έναρξη επίσημο των Ολυμπιακών είναι σε λιγότερο από 15 μήνες.

Η καθυστέρηση οφείλεται σε διαφωνίες μεταξύ της κυβέρνησης, στην οποία ανήκει το κτίριο, και της ιδιωτικής εταιρείας που το διαχειρίζεται.

Παρά το γεγονός ότι η αλλαγή χώρου θα δυσκολέψει όσους έχουν κάνει αίτηση για εισιτήρια, οι διοργανωτές δήλωσαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεθεί καινούργιος χώρος. «Αυτό δεν μας ανησυχεί», δήλωσε ο Λέαντρο Εσπιντόλα, της τοπικής κυβέρνησης του Ρίο ντε Τζανέιρο, σε δημοσιογράφους αφού συναντήθηκε με μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής χθες.

Οι πιθανές αλλαγές σε χώρους διεξαγωγής αγώνων έχουν αυξήσει τις ανησυχίες για τον αν το Ρίο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς το 2016, ενώ μια πρόσφατη αναφορά του Reuters έδειξε ότι οι προετοιμασίες της πόλης βρίσκονται πρακτικά πολύ πίσω από εκείνες του Λονδίνου όταν υπολείπονταν περίπου οι ίδιοι μήνες μέχρι την έναρξη.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου