Πού θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας | Epirus World

Πού θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας

Στην έκδοση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού για σήμερα, Δευτέρα, και αύριο, Τρίτη προχώρησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Βασικό χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι βροχές, οι καταιγίδες, η χαλαζόπτωση και ισχυροί άνεμοι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού:

Σήμερα, Δευτέρα, στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν από το πρωί βροχές οι οποίες σταδιακά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους. Τα ίδια φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο από τις μεσημεριανές ώρες.

Την Τρίτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν κατά περιόδους στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα σταματήσουν.
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου